gebelikte dışkılama sorunu ve çözüm

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar konu açmak zorunda kaldım çünkü delirmek üzereyim. 13. haftadayım normalde günde 3 kere wc ye giden ben 3 günde 1 gider oldum. gazdan deliricem. çözüm bulan var mı ? Daha demire de başlamadım onu başyalınca ne yapıcam çok merak ediyorum :((((((

Aynı dert bende var basından beri kabızım ama ben hamile kalmadan önce de öyleydim sabahları ac karnına su iç oluyor

Sabah aç karnına iki bardak su mutlaka iç ve yine ardından kuru kayısı ve kuru incir ikişer tane malesef aynı durum bende de var ve kesinlikle kabızlık yasak doktor önerdi

O vücutta yükselen progesteron hormonu ile alakalıymış :/ bende ilk başlarda vardı . Ben süt ve kayısı ile rahatladım açıkçası .

Sabah kahvaltı öncesi kiviyi önerdiler bana. Bir de ananas veya çeyrek avokado dedi doktorum. Bunlar da kahvaltı öncesi. Bende işe yaramıyor maalesef hiçbir şey, umarım geçer zamanla.

Ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım ama normal de de hep su içen biriydim hamileliğim boyunca da günde 2 litreden aşağı düşmedim doktorum bu yüzden kabızlık yaşamadığımı bebeğin kese içinde ki su miktarının da çok iyi olduğunu söyledi katı yiyecek oldukça tüketmemeye geniş malzemeli çorba tüketiyorum su ve kivi birlikte tüketince güzel oluyor rahatlatıyor

Back
X