Ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim ancak hafta sonundan itibaren aralıklarla idrar sonrası tuvalet kağıdında açık pembe,kahverengi ve koyu sarı renkler görüyorum.Düşük riski olabileceği söylendi ve şuanda günümün büyük çoğunluğunu oturarak ya da yatarak geçiriyorum.Aranızda benimki gb. birşey yaşayan varsa ve deneyimlerini yazabilirse sevinirim.
Ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim ancak hafta sonundan itibaren aralıklarla idrar sonrası tuvalet kağıdında açık pembe,kahverengi ve koyu sarı renkler görüyorum.Düşük riski olabileceği söylendi ve şuanda günümün büyük çoğunluğunu oturarak ya da yatarak geçiriyorum.Aranızda benimki gb. birşey yaşayan varsa ve deneyimlerini yazabilirse sevinirim.
benimde 2 gün önce iccamaşırımda kırmızı kahverengi arasında leke görmüştüm adet olur gibi akıntım yada kanamam yoktu peceteye sürünce geliyrdu sonra doktora gittim progestan iğne fitil serum ve kan uyuşmazlığım lodugu icin onunda iğnesini yaptılar.haftalığın ilk haftalrında ilk aylarında olblme ihtimalı olan bişey.stres yapma demek kolay değil biliyorum umarım seni dizginleyen biri vardır benim eşim daha soğukkanlı o beni dizğinlyr cok stres yaparsak ağlarsak dahada kötü sonuclar olabilir.sana iğne falan yada hap vevrmedimi doktorun
KIZLAR selamlar hepiniz inşAllah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza size bişey sormak istiyorum bu da beni üzen konu; bende 5+2 gebeyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördü ve beni 15 gün sonra çağırdı ama beni üzen gebelik belirtim yok, ağrım sızım mide bulantım yok.. kimi erken diyor sizlerin başladı mI?
amin inşallah ..canım yeterki tek derdin bu olsun.her gebelik aynı değildir sıkma canını.15 gn sonra inşallah kalp atışlarını duymak icin cağırdı.benim annem bana hamileyken doğuma kadar kusma mide bulantısı cekmiş ama bende tık yok.rahatım şükürler olsun..sıkma canını.sen gönlünü rahat tut.
ah be gülümm 4.gebeliğim bu benim Allah kısmet ederse inşAllah, diğerleri düşük ve dış gebelik oldu.. inanır mısın korkudan nefes alamadığımı hissettiğim anlar oluyor. Allah hepimize hayırlısını versin inşAllah.. demek ki seninde miden bulanmıyor çok şükür ya dedikleri gibi bizim için erken belki de..
benimde 2 gün önce iccamaşırımda kırmızı kahverengi arasında leke görmüştüm adet olur gibi akıntım yada kanamam yoktu peceteye sürünce geliyrdu sonra doktora gittim progestan iğne fitil serum ve kan uyuşmazlığım lodugu icin onunda iğnesini yaptılar.haftalığın ilk haftalrında ilk aylarında olblme ihtimalı olan bişey.stres yapma demek kolay değil biliyorum umarım seni dizginleyen biri vardır benim eşim daha soğukkanlı o beni dizğinlyr cok stres yaparsak ağlarsak dahada kötü sonuclar olabilir.sana iğne falan yada hap vevrmedimi doktorun
kan uyuşmazlığı iğnesi ilk gebelikse eğer doğumdan sonra yapılıyor ama eğer kanama lekelenme olursa 72 saat icinde yapılması gerekyr benim kanamam oldgu icin yapıldı. yüzden sen rahat ol şekerkan uyuşmazlıgı iğnesi hamileykenmi yapılıyoobndede kn uyusmazlgı wr doktrm bana dgmdan sonra bebege ypılıyo dedi.. :O cok şaşrdım .
Doktor herhangi bir riske kaşılık pogestan kullanmamı söyledi ama asıl muayeneyi salı günü olacağım,geç döllenme olduğu için de kesem henüz oluşmamış bu normal dedi sanırım haftaya görebilirim ve umarım dediğiniz gb.sadece bi tutunma kanamasıdır.İlaca kullanalı 2 oldu ama hala çok az olmak kaydıyla tuvalet kağıdında leke görüyorum,herkes beni stresten uzak tutmak için çabalıyor ama pek elde olmuyor.
''bdroner ''Benim hamile olduğumu öğrenmeden önce yola çıktığımda bulantım oluyordu son bikaç gündür de devam ediyor,göğüslerde şişlik ve sürekli uyku hali ama bulantısı olmadan hamileliğini geçiren birçok kişi biliyorum o nedenle içini rahat tutmalısın ve şanslı olduğunu düşünmelisin bence
Aynen öyle yapıyorum,günüm yatarak ya da oturarak geçiyor,eğilip kalkarken vs.yavaş hareketlerle yapıyorum,ben 5.haftamdayım,haftaya kalp atışının duyulacağını pek sanmıyorum ama en azından içimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum.
KIZLAR selamlar hepiniz inşAllah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza size bişey sormak istiyorum bu da beni üzen konu; bende 5+2 gebeyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördü ve beni 15 gün sonra çağırdı ama beni üzen gebelik belirtim yok, ağrım sızım mide bulantım yok.. kimi erken diyor sizlerin başladı mI?
Kızlar bende 5+5 hamileyim..Benimde bu sabah kahverengi bir lekem geldi hemen doktora koştum.Doktor bunu umursamadı normal dedi ama bu defa bebeğin bi yerinde çıkıntısı varmış sağlıksız bir gebeliğe benziyor dedi kalp atışı alamadım dediBunlar haricinde herşey normal yolk kesesi,bebek kesesi,bebek herşey görünüyor..Hatta titreşim bile var kafam allak bullak oldu doktorun dedikleri yüzünden...Yarın başka bir doktora gidip danışacam bakalımm...Hiç başına böyle birşey gelen var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?