arkadaşlar dün acayip kanamam oldu suyla karışık kan geldi.resmen düşük gibi hastaneye gittim doktorum bebegin iiyi ama düşük tehlikesi var dedi.ikinci kese kaybolmuş dedi.ara arada kahverengi akıntı oluyor ama çok az doktorum iç kanama dedi böyle olabilir tekrar dedi ama şu bir iki hafta atlatsan birşey olmaz dedi dinlenmemi dsöyledi aranızda yaşayan varmı nedir bu ikinci kese düşmüş olabilirmi ama doktorum kese degil dedi sizce ....bebegimi kaybetmek istemiyorum
arkadaşlar dün acayip kanamam oldu suyla karışık kan geldi.resmen düşük gibi hastaneye gittim doktorum bebegin iiyi ama düşük tehlikesi var dedi.ikinci kese kaybolmuş dedi.ara arada kahverengi akıntı oluyor ama çok az doktorum iç kanama dedi böyle olabilir tekrar dedi ama şu bir iki hafta atlatsan birşey olmaz dedi dinlenmemi dsöyledi aranızda yaşayan varmı nedir bu ikinci kese düşmüş olabilirmi ama doktorum kese degil dedi sizce ....bebegimi kaybetmek istemiyorum
13 hafta bitti ama gene ara ara koyukahverengi akıntılar oluyor.Bu beni endişelendiriyor 3 aylık olunca düzelir diolardı ama neden halen devam ediyor dk.iç kanaman durmuş bebeginde saglıklı ama ilaçlarına ve ıstrata devam et dedi progestan kullanıyorum.acaba genemi kanam olucak offfff
5 haftalık hamileyim dün doktora gittim keseyi gördük güzel dedi
ama hafif bir iç kanama var düşük yapabilirisn dedi
progestan verdi
ağır kaldırma dedi
düşürmekten çok korkuyorum kanamam yok henüz inşallah olmaz
selam arkadaslar ben 6 +4 haftalik hamileyim ve kanamam var
hastaneye gitim kese ve bebek var ama kalp atislari daha yok!!
ilac kulaniyorum cuma gene kontrolum var!!
eger haftaya kadar kalp atislari cikmasa gebeligim sonlandiralicak :-(.
böyle bir durum yasayan varmi su an kanammam leke gibi hizlanmasindan korkuyorum !
geçmiş olsun... ne oldu sonuç? umarım hayırlı haberle dönersin
gecen hafta bebegimi kaybetim!!!
kanimda yüksek enfeksiyon bulundu 4 gün hastanede yatim halla antibiyotik kulaniyorum.cuma günü kürütaj oldum ;-(
ama pess yok 3 ay sonra calismalara devam ;-)
allah bu acıyı birdaha yaşatmasın dilerim..
Pes etme tabiki güzel sağlık dolu haberlerle dön bize inş.
Allah bu acıyı birdaha yaşatmasın dilerim..
pes etme tabiki güzel sağlık dolu haberlerle dön bize inş.
rabbım annelık duygusunu tekrar yasatsın ve bu sefer nurunu tamamlasın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?