kızlar 5 haftalık hamileyim dün kanamam oldu doktor devamlı yatacaksın dedi.iğneler falan verdi aspirin progestan benim durumumda olan var mı???korkuyorum
kızlar 5 haftalık hamileyim dün kanamam oldu doktor devamlı yatacaksın dedi.iğneler falan verdi aspirin progestan benim durumumda olan var mı???korkuyorum
Benim de bugün kanamam oldu. Doktor progestan verdi. Şimdilik kanamam durdu. ancak doktorum kullanma diyene kadar ilaca devam. moral çok önemli dua edip duruyorum
canım çok teşekkür ederim. yataktan sadece tuvalet ve yemek için için çıkıyorum. desteğin için çok teşekkür ederim. Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde bebeğini doğurmanı nasip etsin. Melekler korusun gözetsin bebeğini uzun huzurlu bereketli ve sağlıklı bir ömür geçirsin
Aminnb canımmm hep birlikte inşallah :) güzel dileklerin duaların için çok teşekkürler. Emin ol sen de atlatacaksın bu dönemi. Hiç birşey olmayacak bebeğine ( bebeğine yazacağıma önce kızına yazıp sildim. Allah mı söyletti ne) benim bebeğim de kız. Rabbim senin de gönlüne göre versin
Alttan ultrasonla baktırmanda bi sakınca yok. Biz de ilk kalp atışını 6-7 haftalıkken vajinal ultrasonla gördük. Bence bir an önce gidip baktır için rahatlasınBende 7 haftalık kesem var içinde bebek oluştu kalp atışını göremediler birde aşağıya tutunmuş kanama bölgesi var rahmimde progestan verdi doktor yatican düzelene kadar dedi 2 gun once 4 5 tane kan pıhtısı düşürdüm avuç içi büyüklüğünde doktora gittim acil bisey olmaz onlar bebek değil dedi ultrasyonla bakti ama tam göremedi en son su olabilir kese dedi yarın gel vajinal bakalim dedi ama benim doktoruma gitmek istedim oda sehir dışındaymış bekliyorum kanamam azaldı hiç agrim olmadi düşük okdr koalymi olur yoksa bebeğim hala benimlemi bu durumu yaşayan varmı beni en cok tedirgin eden kalp atisi neden baslamamisti suan basladimi bilmiyorumda =(
Doğum yaptınız mı bende aynı durumdayım5 haftalık hamileyim dün doktora gittim keseyi gördük güzel dedi
ama hafif bir iç kanama var düşük yapabilirisn dedi
progestan verdi
ağır kaldırma dedi
düşürmekten çok korkuyorum kanamam yok henüz inşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?