Merhabalar arkadaşlar Benim sol yumurtalığımda 5cm çikolata kistim var ve Hamile kalınca öğrendim. Bunun üzerine 7+4 haftalıkken kese bozulmaya başladı kalp atışı alamadım kürtaj oldum. Düşük yapmamın bu kist ile alakası var Mıdır? Ve yeniden hamile kalırsam bu kist bebeği etkiler mi sizce. Bu şekilde hamile kalanlar var mı ? Ve Düşükten hemen sonra ne zaman hamile kaldınız
Nedense çikolata kistiyle hamile kalanlarda sürekli düsük oldugunu görüyorum benimde 4 cm çikolata kistim war we korkuyrum acikcası. Bebegi besleme açısından skıntı yaratiyo kist
Merhabalar arkadaşlar Benim sol yumurtalığımda 5cm çikolata kistim var ve Hamile kalınca öğrendim. Bunun üzerine 7+4 haftalıkken kese bozulmaya başladı kalp atışı alamadım kürtaj oldum. Düşük yapmamın bu kist ile alakası var Mıdır? Ve yeniden hamile kalırsam bu kist bebeği etkiler mi sizce. Bu şekilde hamile kalanlar var mı ? Ve Düşükten hemen sonra ne zaman hamile kaldınız
Yumurtalıkta kist yumurta oluşumunu etkiler düşüğe neden olur mu bilemem ama inanın düşük dediğimiz şey o kadar geniş kapsamlı ki her şey düşüğe neden olabilir hatta malum nedensiz düşükler de oluyor siz içinizi karartmayın Rabbim hayırlısını sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin