Ama sana progestran ya da yardımcı birşey vermesi lazımdı diye biliyorum. Benim herhangi bir sıkıntım olmamasına rağmen 5 haftalıkken direkt vermişti. Keseye de yardımcı olurdu. Bence pztesi bir başka doktora daha git.Insaallah canim
Hiçbirşey vermedi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi sadece, Tam yuvarlak degil kese oval de değil ama sanki bir ucu böyle dışarıda gibi bende ekranda gördüm bakinca
Gebelik 4 hafta 6 gun
Inşaallah canimmmBence de bir başka doktora daha git pzartesi, en azından beklerken için daha da rahat eder. :) hiç üzme kendini, daha çok minik o yüzden öyle gözükmüştür.
Canim çok geçmiş olsun. Nasıl sağlıksız dedi ne gördü ki? Allahım hepimize sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsinKızlar bende bıgün kese görmeye gittim sağlıksız kese dedi bir hafta sonrasına ramdevu verdi ama ben çok kötü oldum normalde 6+3 ğm ve kan değerim 3210 sanırım sağlıksız ilerliyorum.
Üzülme ama geç döllenme bile olsa, beta hcg düşük gibi canım. Hayırlısını iste, inşaallah sağlıklı ise devamı gelsin.Kızlar bende bıgün kese görmeye gittim sağlıksız kese dedi bir hafta sonrasına ramdevu verdi ama ben çok kötü oldum normalde 6+3 ğm ve kan değerim 3210 sanırım sağlıksız ilerliyorum.
Eszcm selam. Dün başka bit dr gittim. Kesede problem yok içinde şu kesesini de görüyorum dedi. Ama ufak bir kanama olmuştu protestan iğne yaptı bir de ilacını verdi. Kalp atışı için erken daha dedi 6 haftalik şu anBence de bir başka doktora daha git pzartesi, en azından beklerken için daha da rahat eder. :) hiç üzme kendini, daha çok minik o yüzden öyle gözükmüştür.
Bak ne güzel, boşuna stres yapmışsın. İyi ki gitmişsin canım. Önceki gittiğin doktora çok kızdım, sana ilk başta verilmesi lazımdı progestranın. Boşuna bekletti seni, Allah korumuş yine. Kalp atışını bende 7. haftada duydum, normal yani daha küçük. Herkesin farklı oluyor; geç döllenme ise 9. 10. haftada duyanlar bile var.Eszcm selam. Dün başka bit dr gittim. Kesede problem yok içinde şu kesesini de görüyorum dedi. Ama ufak bir kanama olmuştu protestan iğne yaptı bir de ilacını verdi. Kalp atışı için erken daha dedi 6 haftalik şu an
Evet çok sukurr:)Bak ne güzel, boşuna stres yapmışsın. İyi ki gitmişsin canım. Önceki gittiğin doktora çok kızdım, sana ilk başta verilmesi lazımdı progestranın. Boşuna bekletti seni, Allah korumuş yine. Kalp atışını bende 7. haftada duydum, normal yani daha küçük. Herkesin farklı oluyor; geç döllenme ise 9. 10. haftada duyanlar bile var.
Hiç stres yapma, inşaallah güzel ilerler. Bol bol yat dinlen, ağır işler yapma canım. Ara ara kasıkta, belde, karında; ağrılar batmalar olabilir. Gaz ve şişkinlikte olur canım. Bulantıların, uykuya düşkünlük, depresyon vs olabilir Kanaman olmadığı sürece hepsi normal. :)
Evet; hamileyim, şuan 11. haftadayım. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Evet çok sukurr:)
Depresyonun bütün belirtilerini yasiyorum:)) bulantı falan yok
Sen şu an hamilemiydin?
Sevgilerrrr
Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarimiza almayi nasip etsinEvet; hamileyim, şuan 11. haftadayım. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Gerginlik, sersemlik, alınganlık, stres, anksiyete vs hepsi normal canım. Buradaki hamiş arkadaşlarımızın bir çoğunda var; bende dahil. :)
Öpüyorum canım, bir sıkıntın sormak istediğin olursa yaz yine.
Benımde kesem anlattıgın şekildeydi cok şükür doğum yaptım. Doktor hiç kesen yamuk falanda demedi. Hemde bebeğim o uca yerleşmişti :)Insaallah canim
Hiçbirşey vermedi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi sadece, Tam yuvarlak degil kese oval de değil ama sanki bir ucu böyle dışarıda gibi bende ekranda gördüm bakinca
Gebelik 4 hafta 6 gun
Kızlar selam
Bugün ilk muayene için doktora gittim kese düzensiz dedi 10 gün sonra tekrar görmek istedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Kese sonradan düzeliyor mu? Yardimmm
Masallah Allah bağışlasınBenımde kesem anlattıgın şekildeydi cok şükür doğum yaptım. Doktor hiç kesen yamuk falanda demedi. Hemde bebeğim o uca yerleşmişti :)
Selam canimCanim merhaba. Ben gebeligimi 5 haftalikken öğrenmiştim. Doktora gittigimde hersey yolundaydi. Bir sonraki kontrolumde kalp atisini dinlemeye gitmiştik eşimle ve doktor kalp atisi duymadığını gebelik kesesinin bozulmuş ve bu gebeligin sagliksiz bir gebelik oldugunu soyledi. Yani her an düşük yapabilirsin demek istedi. Ben hemen baska doktora gittim ve 3üz gebelik oldugunu ogrendim. 1 tanesinin kalp atışını azda olsa duymustuk. Ama gebelik kesemin bozuk olmadigini soyledi dusuk riskim varmış ama bu gebelik kesesinden degil cogul gebelik oldugu içinmis. Ne olur ne olmaz diye ben yine farkli bi doktora gittim. O da gebelik kesemin düzgün oldugunu soylemisti. Sonuc olarak düşük yaptim ama cogul gebeligin riskinden dolayi. Sana tavsiyem asla ne kadar guvenirsen guven tek doktorla kalma baska doktorada gorun . Igne vermişti gittigim en son doktor. Keske vurulsaydim belki dusuk yasamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?