Gebelikte düzensiz kese

Masallah Allah bağışlasın
Kesemde sorun yokmuş yeni gittiğin dr öyle söyledi sorun yok dedi kesenin içinde su keseside var dedi. Ama kahverengi ve camurumsu akintim var onun için protestan verdi ınsaallah sorun olmaz
İnşAllah bebeğinizi sağsalim kucagınıza alırsınız❤

Canim selam. Nasılsin?
Kasımlarımda ağrı oluyor normal mi acaba kanama yok. Aslında ağrı da değil tam olarak gerginlik gibi batma gibi tuhaf ama rahatsız ediyor. Protestan devam ediyorum kullandığından beri kanama yok çok sukur

Hala bulantılarla uğraşıyorum. :)
Buna da şükür tabi.
Canım hepsi çok çok normal, kanaman olmadığı sürece; şişkinlik ağrılar batmalar basınç hepsi normal. Tam zorlu bir alışma dönemindesin şimdi. Doktor diyene kadar progestranı bırakma. Bol bol dinlen, ağır iş yapma. Giderek hepsi azalacak hafta hafta. :) Bebiş orayı ele geçirip yer açmaya çalışıyor kendine, o batma gerginlik o yüzden.

Evet canim benim de bulanıyor sorma yemek yiyorum sonrası sanki 1 kilo zeytinyağı içmişim öyle bir mide ile başbaşa kaliyorum

Evet canim benim de bulanıyor sorma yemek yiyorum sonrası sanki 1 kilo zeytinyağı içmişim öyle bir mide ile başbaşa kaliyorum
Bol bol tuzlu kraker öneriyorum. Günboyu arada sürekli ağzına at. Baya faydası oluyor.
Mideni çok boş bırakma, sık ve az ye canım. Çok fazla yağlı, baharatlı, asitli, kokulu şeyler yeme.
Bulantın çok rahatsız edici bir hal alırsa; doktora söyle ilacını verirler.
Maalesef ben 11. Haftayım hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…