Gebelikte ecoprin kullananlar

emine syhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
5
1
1
42
Merhabalar herkese, ben 8 haftalık gebeyim fakat hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık..Dr um durum çok iç açıcı değil ama daha çok küçük bir hafta daha beklemekte fayda var dedi büyük ihtimalle düşük ya da kürtaj dedi..nedenin sordum genetik faktörler olabilir diyorlar..benim gebelikte birlikte varislerim oluşmaya başladı Acaba kan pıhtılaşması olabilirim? Pazartesi tekrar doktoruma gideceğim o zamana kadar ecoprin kullanmamın bir sakıncası olurum.. Bu gibi durumlar yaşayan ve kullanan var ise cvp yazarsa çok minnettar olurum..

Son düzenleme:
Merhaba cnm umarin iyisinizdir ve bebegin senledir.
ben suan 5 haftalik hamileyim ecoprin kullanmaya basladim. Ilk gebeligimde bebegim beslenemedi kan pihtilasmasindan dolayi ikinci hamileligimde doktor yazdi.
Sen nasilsin ?

Merhaba @tugbaslk öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim, maalesef bebeğimi kaybettim bu hafta düşük yaptım.😔. Bundan sonraki süreçte çeşitli tahlillerle nedeni araştırılarak..bu konuyu çok takmıştım kafama ama sanırım geç kaldık sonuç böyle oldu😔inşallah rabbim bebeğini bağışlasın sana sağlıkla kucağına al..

Üzülme demeyeceğim sana çok zor . Bende geçen sene doğumdan iki ay sonra bebeğimi kaybettim zor bir süreç . Ama allaha sığın allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez . Bak bugğn allah nasio etti ikinci bebeğime hamileyim senin içinde öyle olacak eşine sıkı sıkı sarıl birbirnize destek olun . O senin en büyük destekçin ondan başka seni kimse anlamaz . Ve allah nasip ederse ve siz isterseniz ikinci bi bebişiniz olabilir ♥️🥰

tubaslk tubaslk Canım çok teşekkür ederim.. Rabbim dediğin gibi kimseye taşıyamayacağı yükü vermez.. İmtihan dünyasındayız Rabbimin bir bildiği vardır deyip tevekkül ediyoruz.. Allah herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin.. Sağlıcakla kal.. Sen ve bebişin Allah'a emanetsiniz🧿💐

Back
X