Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de su içemiyorum... Midemi bulandırıyor ve sonra da çıkarıyorum.... Nasıl bir çözüm bulmalıyım bilmiyorum....
Ben de su içemiyorum... Midemi bulandırıyor ve sonra da çıkarıyorum.... Nasıl bir çözüm bulmalıyım bilmiyorum....
bayanlar ben de 6 haftalık hamileyim. baska beslenmemde nelere dikkat etmem gerekio? ilk gebeliğim biraz acemiyim de =)
Kahvaltı: peynir, domates, salatalık, reçel, bal, zeytin, yumurta
Ara öğün: mevsim meyveleri
Öğlen: sebze yemeği, özellikle bulgur pilavı, bol salata
Ara öğün: bir kase yoğurt ya da ayran
Akşam: balık, tavuk yada kırmızı et, çorba, salata( iki saat sonra meyve)
Gece yatarken: 1 büyük su bardağı süt..
Ayrıca gün içinde fıstık, ceviz, fındık ve badem de tüket.. Ve en önemlisi: en az 2 litre SU içmelisin canım..
Yasaklar: cola, gazlı içecekler, mevsim dışı sebze yada meyve, katkılı ürünler, pastırma, salam, sosis...
İnşallah yardımcı olmuşumdur canım.. Allah evladını kucağına almayıda nasip etsin,iyi hamilelikler dilerim:))
cokk teşekkür ederimm canımm.. sanada iyi hamilelikler kolayca hayırlısyla doguruverirsin insallah =)
bayanlar ben de 6 haftalık hamileyim. baska beslenmemde nelere dikkat etmem gerekio? ilk gebeliğim biraz acemiyim de =)
benimde ilk gebeliğim dr ilk sorduğum şeydi "ne yiyeceğim" kilomda var mlsfdr ksıtlama getiremem gebeliği hastalık gibi düşünme normalde sana zararı olduğunu düşüdüğün ne varsa onları yeme içime dedi... kasma dedi şimdi sana yasak koyarsam canın hep onları isticek dedi... düşük tehlikem geçtikten sonra yürüyüş önerdi(yapamıyorum ama)...ben sadece salam türü çiğ etleri yemiyorum kola fln içmiyorum normaldede içmezdim ztn hazır meyve suları tüketmiyorum bukadar... hiç kilo almadım ve bulantımda olmadı ama artık mide kaynamalarım başladı oda olsun artık kızm için değer
![]()