Canim uzulme banada 2.5mm dendi ama gebeligim.ilerledikce normale dondu bebis de bir.problem cikmadi doktor 3mm ye kadar normal dedi bide bebisin pozisyonundan dolayi yalnis olcum ola bilir ben ikili.filanda yapilmadiArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim ikili tarama testi yaptırmayacağmı belirtmiştim oda ultrasondan bebeğe baktı yaptırsan iyi olur ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi. 2.7 çıktı ense kalınlığı. Yani tam olarak bilmiyorum da ama üzüldüm başıma ağrı girdi. Allahtan gelene hamd olsun tabiki ama bilgi almak istiyorum Var mı bu ölçüleri gören sorun yaşamayan? Lütfen yardımcı olur musunuz bana
inşallah canım çok teşekkür ederim pat diye söylüyorlar insan garip oluyo nebilimCanim uzulme banada 2.5mm dendi ama gebeligim.ilerledikce normale dondu bebis de bir.problem cikmadi doktor 3mm ye kadar normal dedi bide bebisin pozisyonundan dolayi yalnis olcum ola bilir ben ikili.filanda yapilmadi
inşallah canım çok teşekkür ederim pat diye söylüyorlar insan garip oluyo nebilim
İnşallah rabbim yardımcımız olsun teşekkürlerMerabalar canım sıkma canını sen icini ferah tut Allahın iznıyle hic bısy olmaz benim başıma gelmedi ama yengeme bebegin ensesi kalın demisterdi oda baya üzülmıstı ama cok şükür öle bisy ve olmadı gayet saglıklı simdi 2 yasında
TeşekkürlerBende 3tensonra riskli duydum
Bence kan testi yaptırın
Umarim sağlıklıdır bunlar kesin sonuçlar degil zaten
Sizin bebeğiniz doğdu mu, nasılsınız. Benim de bebeğimin ens ekalınlığı 2.4 çıktı. Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır.Canim uzulme banada 2.5mm dendi ama gebeligim.ilerledikce normale dondu bebis de bir.problem cikmadi doktor 3mm ye kadar normal dedi bide bebisin pozisyonundan dolayi yalnis olcum ola bilir ben ikili.filanda yapilmadi
Sizin bebeğiniz doğdu mu, nasılsınız. Benim de bebeğimin ens ekalınlığı 2.4 çıktı. Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır.
Sevindim sizin adınıza. İkili testim iyi geldi ama doktorum bizi korkuttu. Sürekli aklımızda. İnşallah sağlıkla bebeklermize kavuşuruz. Cevabınız için teşekkürlerHayr canim henuz dogurmadim canim 2.4 mm e kotu olcum degilmis dediler doktirlar ikili ultrasonda her sey iyi gorundu 16 haftasinda ense kalinligiba bakildi normal denildi
Sevindim sizin adınıza. İkili testim iyi geldi ama doktorum bizi korkuttu. Sürekli aklımızda. İnşallah sağlıkla bebeklermize kavuşuruz. Cevabınız için teşekkürler
Canım ben tekrar gittim farklı doktora 1.8 ölçtüler ikili test yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. İçini ferah tut sınır 3 zatebSizin bebeğiniz doğdu mu, nasılsınız. Benim de bebeğimin ens ekalınlığı 2.4 çıktı. Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır.
Çok sevindim. Allah yardım etsin hepimize. İnsan çok çaresiz kalıyor. Sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah.Canım ben tekrar gittim farklı doktora 1.8 ölçtüler ikili test yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. İçini ferah tut sınır 3 zateb
Çok sevindim. Allah yardım etsin hepimize. İnsan çok çaresiz kalıyor. Sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah.
Canım gittim tekrar başka dokora sorun yok dedi ikili tarama da yaptım 1.8 çıktı çok şükür sorun yok şimdilikMerhaba canim bebeginiz ense kalinligi nasil oldu doktorunuz ne soyledi?
Canım gittim tekrar başka dokora sorun yok dedi ikili tarama da yaptım 1.8 çıktı çok şükür sorun yok şimdilik
Pazartesi gideceğim doktora. 16. Haftadayız. İki kere ölçülmüş 2.4 denmişti. Ölçüm doğru. Dua ediyor ve bekliyoruz. Kendimi teskin etsem de içimde bir taraf hep endişeli korkuyor. Rabbim herkese kolaylık nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın.Merhaba canim bebeginiz ense kalinligi nasil oldu doktorunuz ne soyledi?
Hayır ablam üzme kendini ben profesör doktor gittim babam 3 ve üstü kötü dedi zaten benim 7 di ve vefat etti üzülme gayet iyiArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim ikili tarama testi yaptırmayacağmı belirtmiştim oda ultrasondan bebeğe baktı yaptırsan iyi olur ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi. 2.7 çıktı ense kalınlığı. Yani tam olarak bilmiyorum da ama üzüldüm başıma ağrı girdi. Allahtan gelene hamd olsun tabiki ama bilgi almak istiyorum Var mı bu ölçüleri gören sorun yaşamayan? Lütfen yardımcı olur musunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?