Gebelikte ense kalınlığı

Meles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
1.212
2.212
133
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim ikili tarama testi yaptırmayacağmı belirtmiştim oda ultrasondan bebeğe baktı yaptırsan iyi olur ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi. 2.7 çıktı ense kalınlığı. Yani tam olarak bilmiyorum da ama üzüldüm başıma ağrı girdi. Allahtan gelene hamd olsun tabiki ama bilgi almak istiyorum Var mı bu ölçüleri gören sorun yaşamayan? Lütfen yardımcı olur musunuz bana

Arkadaşlar varmı yardımcı olabilcek birileri lütfen

Merabalar canım sıkma canını sen icini ferah tut Allahın iznıyle hic bısy olmaz benim başıma gelmedi ama yengeme bebegin ensesi kalın demisterdi oda baya üzülmıstı ama cok şükür öle bisy ve olmadı gayet saglıklı simdi 2 yasında

Canim uzulme banada 2.5mm dendi ama gebeligim.ilerledikce normale dondu bebis de bir.problem cikmadi doktor 3mm ye kadar normal dedi bide bebisin pozisyonundan dolayi yalnis olcum ola bilir ben ikili.filanda yapilmadi

Canim uzulme banada 2.5mm dendi ama gebeligim.ilerledikce normale dondu bebis de bir.problem cikmadi doktor 3mm ye kadar normal dedi bide bebisin pozisyonundan dolayi yalnis olcum ola bilir ben ikili.filanda yapilmadi
inşallah canım çok teşekkür ederim pat diye söylüyorlar insan garip oluyo nebilim

Bende 3tensonra riskli duydum
Bence kan testi yaptırın
Umarim sağlıklıdır bunlar kesin sonuçlar degil zaten

Canim doktorlar oyledir korkuturlar cok benimkinide oyle dediler buyudukce duzelmisti bide instagrain varsa Ahsen Bakan denen bur doktor var o da seni guzel aydinlatr her mesaja cevap veriyo canim beni ilk o rahatlatmisti
inşallah canım çok teşekkür ederim pat diye söylüyorlar insan garip oluyo nebilim

İnşallah rabbim yardımcımız olsun teşekkürler

Sizin bebeğiniz doğdu mu, nasılsınız. Benim de bebeğimin ens ekalınlığı 2.4 çıktı. Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır.

Hayr canim henuz dogurmadim canim 2.4 mm e kotu olcum degilmis dediler doktirlar ikili ultrasonda her sey iyi gorundu 16 haftasinda ense kalinligiba bakildi normal denildi
Sizin bebeğiniz doğdu mu, nasılsınız. Benim de bebeğimin ens ekalınlığı 2.4 çıktı. Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır.

Hayr canim henuz dogurmadim canim 2.4 mm e kotu olcum degilmis dediler doktirlar ikili ultrasonda her sey iyi gorundu 16 haftasinda ense kalinligiba bakildi normal denildi
Sevindim sizin adınıza. İkili testim iyi geldi ama doktorum bizi korkuttu. Sürekli aklımızda. İnşallah sağlıkla bebeklermize kavuşuruz. Cevabınız için teşekkürler

Canim korlma 3mm ye kadar normal deniyir benim doktorum 16 haftamdada olctu ensesi sinira yakin demistiniz diye sordum 16 haftada daha net sonuc verir dedi canim bide baska bi doktora gorun derim bebegin belkide pozisyonu musait degildir yalnis olcmustr
Sevindim sizin adınıza. İkili testim iyi geldi ama doktorum bizi korkuttu. Sürekli aklımızda. İnşallah sağlıkla bebeklermize kavuşuruz. Cevabınız için teşekkürler

Canım ben tekrar gittim farklı doktora 1.8 ölçtüler ikili test yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. İçini ferah tut sınır 3 zateb

Canım ben tekrar gittim farklı doktora 1.8 ölçtüler ikili test yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. İçini ferah tut sınır 3 zateb
Çok sevindim. Allah yardım etsin hepimize. İnsan çok çaresiz kalıyor. Sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah.

Merhaba canim bebeginiz ense kalinligi nasil oldu doktorunuz ne soyledi?
Çok sevindim. Allah yardım etsin hepimize. İnsan çok çaresiz kalıyor. Sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah.

Oh cok sukur kuzun cok sevindim ben sana demistim pozisyonla alakali her sey Rabbim.kucagina almayida nasip etsin
Canım gittim tekrar başka dokora sorun yok dedi ikili tarama da yaptım 1.8 çıktı çok şükür sorun yok şimdilik

Merhaba canim bebeginiz ense kalinligi nasil oldu doktorunuz ne soyledi?
Pazartesi gideceğim doktora. 16. Haftadayız. İki kere ölçülmüş 2.4 denmişti. Ölçüm doğru. Dua ediyor ve bekliyoruz. Kendimi teskin etsem de içimde bir taraf hep endişeli korkuyor. Rabbim herkese kolaylık nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın.

Hayır ablam üzme kendini ben profesör doktor gittim babam 3 ve üstü kötü dedi zaten benim 7 di ve vefat etti üzülme gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…