Gebelikte epilasyon aleti kullananlar...

suyumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
3
0
86
İstanbul
Merhaba arkdaşlar.8 Haftalık gebeyim epilasyon aletiyle bacaklarımı aldım ve kırmızı kırmızı kan gibi puancıklar oldu bacaklarımda ve hala geçmedi.mahvoldu.gebelikten önce yoktu.olmuyordu yıllardır yapıyorum.böyle olan var mı?

ben karşılaşmadım hiç. ama bende farklı bir durum oluştu. burun kanamaları oldu mesela. ilk kanadığı zaman hamile olduğumu bile bilmiyordum üstelik. doğuma kadarda devam etti. doktor normal demişti. bazı hamile bayanlarda görülebiliyormuş...

allah allah ilk kez duydum öle bişeyi benim bu ikinci gebeliğim var ve ben bacaklarımı hep makinayla alıyorum ama hiç bir sorun olmuyo

benim hep olurdu hala epilasyon yapınca oluyor.burun kanamalarımda oluyor ara sıra.normal bir durum sanırım.damarlar daha genişliyor ve cilt hassaslaşıyor gebelikte okuduğum kadarıyla.

bende hamileyim ve epilasyon aletiyle alıyorum ama hiç öyle birşeyle karsılasmadım.

epilasyon aletini bacaklarınızda kullanın fakat doktorlar kesinlikle genital bölgeye kullanmamamızı öneriyorlar.
genitel bölgeyi ya jiletle ya ağdayla alın kızlar.
sakın epilasyon aleti kullanmayın...

benim 2.hamileliğim ilkinde de bu hamileliğimde de epilasyon aletini hem bacaklarıma hem vajınal bölgeye kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım

canım elektrikli olduğu için sanırım sitede okumuştum ben..
hatta genital bölgeye tüy dökücü kremlerde kullanmayın deniyordu ...

canım elektrikli olduğu için sanırım sitede okumuştum ben..
hatta genital bölgeye tüy dökücü kremlerde kullanmayın deniyordu ...

HIMMMMMMM bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile tüy dökücü kremlerin zararlı olduğunu biliyodum ama epilasyon aletinin zararlı olduğunu bilmiyordum 7.aya kadar onunla yaptım ben çünki bilmiyorumkismile

canım bacağa ve koltuk altına bi zararı yok. vücudun daha hassas olduğu için kızarmış olabilir. ama ağdanın genital bölgeye zararlı olduğunu söyledi özel doktorum. sert darbeler yapma alabiliyosan jiletle al dedi. bilginiz olsun :):):)

evet bende sitede okumuştum hamilelikte kızların özel doktorlarının geneli sadece jilet kullanmayı öneriyor.
işte kahretsin ben tümden epilasyon aleti kullanıyordum yıllardır ve çok mutluydum.
şimdi sadece bacaklarıma kol altıma makina kullanıyorum
malesef 6 aydır hep jilet kullanıyorum ve üzülüyorum.
ama bebeğime zararı varsa ben hiç önemli değilim olsun.
başta çok okudum siteyi.
krem hayır
epilasyon aleti hayır
ağda hayır
lazer epilasyon hayır.
tek tercih mecburen jilet...
ne kötü bişiy (((

Aynen Gerçekten kötü bişey insan daha sonra baş edemiyor çok sertleştiriyor tüyler :umursamaz:
Bende yıllardır kullanırım epilasyon aletini bende çok memnunum ağdayla uğraşmıyosun vucuk vıcık iki dakkaca tertemiz yapıyor ...
Ben yine yapıcaktım ama malum koca gobişe artık mümkün olmuyor takdir edersinizki kaydirigubbakcemile3
Ama dediğim gibi ne doktorum nede başka yerde duymamıştım zararlı olduğunu şuanda ağda yapıyorum...
Jilet olayına gelince Lilacım ben hiç beceremem jilet olayını o yüzden yine ağda ile devam edicem mecbur alışmamşım aslında diceksin ağda daha uğraştırıcı ama alışkanlık işte bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum bana bir konuda yardımcı olun
eşimle bu ay korunmadık ufak tefek belimde bazen sağ bazende sol kasığımda ağrı var
akıntıda var ama daha 10 gün var rengle dönemime acaba gebişmiyim
hayırlısı olsunda bana yardım edin ilk bebiş olcak :ecrin_bebek:

Yapılacak tek şey adet gününü beklemek bu tür belirtiler hamilesin yada değilsin diyemeyiz tamam bizde hamileyiz ama herkezde farklı belirtiler olabilir.Örnek ben çok sık idrara çıkıyordum.bende böle bir belirti gösterdi....Adet günümü beklemek istemiyorum merak ediyorum diyorsan hastanede bir kan tahlili yaptırıp öğrenebilrisin Hamile olup olmadığını..En garanti yöntem kan tahlili bence adetinede çok var en iyi sonucu bu şeklide alabilrsin.

Ben hamile kaldığımdan beri o kadar hassas ki tenim dayanamıyorum acısına.Epilatör kullanıyorum ama ağda daha mı fazla acıtıyor epilatörden kullanmak istemiyorum epilatörü

bende epilasyon cihazı kullanıyorum bacaklarıma. ama bir sorun yaşamadım. genital bölgeye de ne jilet, ne ağda ne de makina kullandım şimdiye kadar. eldivenle alıyorum. gebeliğimde de almaya devam ettim. son zamanlarda da eşimden rica edicem sanırım.

Kızlaar bende vücuduma hiç jilet ve benzeri ürünler kullanmadım.37.haftam bitti bikini bölgemei kendim aldım hemde eldivenle önünüze bi ayna koyun çok rahat oluyor.biraz zamanınızı alıyor ama olsun içim rahat.sonrada kalan vardır diye epilasyon aleti ile geçiyorum üzerinden tertemiz.Bacaklarımı hep epilasyon aleti ile aldım ama ama hamileliğimin başından beri sir ağda bantaları ile aldım eşim yardımcı oldu.Şimdie artık epilasyon aletini tutuyorum zaten pek bişey çıkmıyor.Doğumumada temiz gidicem inşallah.

Eldivenle nasıl alınıyorki? Bi de epilatörden daha mı çok acıtır?En acısızı hangisi ben hiç dayanamıyorum ağlıyorum acıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…