Gebelikte epilasyon aleti kullananlar...

bende dün agdaya gittim ve bacaklarımda arkadaşın dedigi gibi kırmızı kırmızı noktalar oluştu:( hatta arka taraflrında morluklar oldu nokta şeklınde..yıllardır yaptırırım hiç böle bişey olmamıştı..sanırım hamılelıkden..ama enteresan olan bikini bölgemde bi sorun olmadı şükür çok korktum orasıda aynı olacak diye..bide arkadaşlar agdayı önermemış hamılelıkde ama yapacak başka bişey yok benım adıma...jilet kullanmayı hiç istemiyorum ben..gebelıgın başından itibaren bu 3. agdam ve bi sorun olmadı şimdiye kadar bide allah kısmet ederse son ayımda gidicem inşallah bi sorun yaşamam..

aman nohutlu pilav dikkat et.
forumda bir yazı okumuştum arkadaşın biri son ağdasını yaptırırken ağda masasında suyu gelmişti.
Allah korusun...

ben epilasyon aleti değil sirli ağda kullanıyorum.ilk aldığım zaman aynen bahsettiğin gibi nokta nokta kırmızılıklar oluyor ama 5 dk ya kadar tamamen geçiyo...

daha önceleri hiç olmazdı sanırım hamilelikten dolayı kan akışının hızlanmasıyla alakalı bir durum ama geçmiyorsa bir doktorunla görüş bence

kızlar ben hem epilatör hem ağda kullanmış biri olarak kesinlikle epilatörü daha can yakıcı bulduğumu söylemeliyim. zaten tenim hassas önceleri epiilatör kullanıyodum, güya az acıtıyo diye. sonra sir ağda makinalarından aldım bi siteden . kartuşlarını da sipariş etmiştim. şimdi evde sir ağda yapıyorum kendim. çok rahat. hele de benim gibi canı tatlı biri dayanabiliyosa siz düşünün artık . ama tabi şimdilerde hamile olduğum için arkadaşların belirttiği gibi bende de hassasiyet arttı ama hala ağdayı kullanabiliyorum bi sorun yaşamadım. son aylarda neyaparım bilmiyorum. ama kesinlikle sir ağdayı tavsiye ederim

Back
X