• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte eş ilgisi

Maalesef insanlar gerçekleri görmek istemiyor.
Hava atmak için asla yazmadım.
Seven insan sevgisini belli eder.
Arkadaş kabul etmek istemiyor bahaneler buluyor o kendi tercihi.
Ama eminimki bi süre sonrada çocuk doğdu eşim hala ilgisiz napıcam bilmiyorum diye konu açacaktır.
Boşta yazmıyorum aslında kendi eşimden ziyade 5 senedir boşanma avukatıyım. Gördüklerim duyduklarım.
Ne diyeyim. Kafalarına kuma gömmeye devam etsinler 😊
O çocuklar da illaki yapılacak.çok değişik kafalar var ya kadın sayıyor sövüyor, skandalları sıralıyor koskoca paragraflarca.sondan bir önceki cümle bilmem kaç aylık hamileyim 😂.yazmayana da ben soruyorum artık sen kaç aylık hamilesin diye 😀bizim kadınların hamile kalmadan zihinleri açılmıyor heralde.kendi kafasında kurdukları hayali ilişkiyi yaşadığını sanıyor bence kadınlarımız.

Son düzenleme:
Böyle sevgi oluyorsa dünyadaki herkes birbirini seviyor demektir.😂😂hatta bazı iş arkadaşları falan daha çok seviyor demek ki birbirini.sevse bile böylesine sevgisinin zerresiniz bile gösteremeyen kişilerle ilişki yaşamanın doğru bir tarafı yok.koskoca adam olmuş okumuş, etmiş, çok nadide(!) bir beyefendinin içinden gelmese bile bir kadının bu tarz ihtiyaçları olduğunu, beklentisi olduğunu bilmesi gerekir.ucundan köşesinden karşılamaya çalışır.seven insan da önemser.nasıl sevgiymiş bu böyle.bazen kadınlar olarak gerçeklerle yüzleşmekte çok zorlanıyorum.içinden gelmiyorsa bile akıl etsin yani.koskoca eğitimli adam.insanın aklına eşi gelmiyorsa başka ne gelecek? Kaç kişi var zaten hayatımızda.yarım saat kakara kikiri sohbet edecek bu yani.seven kadına 2 gün yeter bu.bunu bile çok görüyor adam.akil edemiyorsa suçu hafiflemiyor ki.evlilik demek sorumluluk demek zaten.ki bu sorumluluk da değil en keyifli tarafı.aynen devam olacaksa evlenmesinler.önemseme, yüzüne bile bakma. Seviyorum.oldu canım.meslek eğitimi alacağı kadar sosyal eğitim de alsaymiş beyefendi.ben hiç anlamıyorum bazi insanları.normal insanların ihtiyaçları bellidir yani.sevmek, sevilmek, sevdiği kişilerle vakit geçirmek ister, mutlu olur, özler.ne değişik insanlar var.
Tek bir harekete bakarak sevmiyor sizi diyebiliyorsanız bu dünyada eşeysiz kalmanız gerekir 🤣 kaç yıllık ilişkinin tek bir dinamiği den bahsediliyor, biraz geniş açıyla bakmak gerek :)

Gerçekten aşırı düşkün işine, sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor ama ben bana vakit ayırsın istiyorum onu da yapmıyor :(

Benim eşim de işkolik denebilir. Hala egitimleri, ogrendikleri bitmedi bitmez.
Bazen geç saatlere kadar işiyle ilgili şeyler yapar, severek yapıyor farkındayım.

Ama en az iki günde bir orman, sahil yürümesine mutlaka çıkarız. Aksam yemeklerini birlikte yer sohbet ederiz. Evden çalışırken de ağzını kapatıp oturmaz o işleri yaparken aynı zamanda beni dinleyip sohbette edebiliyor. En yoğun zamanlarda bile minimum.bunlar yapılabilir. O etmiyorsa siz teklif edin bari eşinize de iyi gelir.

Işkolikte olsa eşiniz gibi davranislar normal degil. İlgilenmek isteyen adam bir eliyle iş yaparken bir eliyle saçlarınızı bile okşardı istese.

Benim eşim de işkolik denebilir. Hala egitimleri, ogrendikleri bitmedi bitmez.
Bazen geç saatlere kadar işiyle ilgili şeyler yapar, severek yapıyor farkındayım.

Ama en az iki günde bir orman, sahil yürümesine mutlaka çıkarız. Aksam yemeklerini birlikte yer sohbet ederiz. Evden çalışırken de ağzını kapatıp oturmaz o işleri yaparken aynı zamanda beni dinleyip sohbette edebiliyor. En yoğun zamanlarda bile minimum.bunlar yapılabilir. O etmiyorsa siz teklif edin bari eşinize de iyi gelir.

Işkolikte olsa eşiniz gibi davranislar normal degil. İlgilenmek isteyen adam bir eliyle iş yaparken bir eliyle saçlarınızı bile okşardı istese.
Ya aslında günlük yürüyüşe falan çıkalım diyor yarım saat de olsa ama benim beklentilerim daha farklı, yemekleri de beraber yiyoruz ama ben biraz daha duygusal ilgi bekliyorum sanırım

Ya aslında günlük yürüyüşe falan çıkalım diyor yarım saat de olsa ama benim beklentilerim daha farklı, yemekleri de beraber yiyoruz ama ben biraz daha duygusal ilgi bekliyorum sanırım

Duygusal ilgiden kastınız nedir sarılıp opmuyor mu güzel bir şeyler söylemiyor mu? Bunlari yapmiyorsa o işkolikle, zaman bulamamakla alakalı değil çünkü zaman alacak şeyler değiller. 🙄

Duygusal ilgiden kastınız nedir sarılıp opmuyor mu güzel bir şeyler söylemiyor mu? Bunlari yapmiyorsa o işkolikle, zaman bulamamakla alakalı değil çünkü zaman alacak şeyler değiller. 🙄
Ev işlerine de hiç yardımı yok ben de 28 gün sonra doğurucam gelip acıktım der mutfağı toplamaz yer bırakır çamaşırları kenara atar tonla kıyafet değiştirir ben de artık yapmıcam zaten halim olmuyor dün bi makineyi boşalt dedim onu yapmaya üşeniyor öyle çalışmaya bende çalışırım sabah gider akşam gelir zıbarırım yani insan sen yorma kendini karıcım falan der

Akademisyen desenize şuna. Taşrada akademisyen olanlar oradan çıkmak için çok çalışıyorlar. İşiniz zor. Bu adamın işi bu zaten. Ne yapabilirsiniz ki?
Daha yeni geldik buraya en az 2 sene burda durmak zorunda zaten hiçbi şekilde gidemez zorunlu görev süresi. Eve gelince de anca iş konuşur başka bişey yok. Gerçekten çok bunaldım

Daha yeni geldik buraya en az 2 sene burda durmak zorunda zaten hiçbi şekilde gidemez zorunlu görev süresi. Eve gelince de anca iş konuşur başka bişey yok. Gerçekten çok bunaldım
Bunu eşinizin işi nedeniyle söylüyorum; eğer çok mutsuzsanız ya boşanacaksınız ya terapi alacaksınız ya da kendinize ayrı bir dünya kuracaksınız. Huylu huyundan vazgeçmez.

Tek bir harekete bakarak sevmiyor sizi diyebiliyorsanız bu dünyada eşeysiz kalmanız gerekir 🤣 kaç yıllık ilişkinin tek bir dinamiği den bahsediliyor, biraz geniş açıyla bakmak gerek :)
Birlikte geçirilen vakit yoksa başka ne dinamiği olabilir ki bir ilişkinin.dinamik olsa bile farkedilmez ki 😀. Haa eve alışveriş yapar eğer dinamikten kasit buysa? Görüşmediğin insanla neyin dinamiği olacak? Bana normal gelmiyor valla.diyorsunuz ki biz bunları idare etmesek kimse evlenemez.ama bu hâliyle de ne işe yarıyor ki.🤷‍♀️

Ev işlerine de hiç yardımı yok ben de 28 gün sonra doğurucam gelip acıktım der mutfağı toplamaz yer bırakır çamaşırları kenara atar tonla kıyafet değiştirir ben de artık yapmıcam zaten halim olmuyor dün bi makineyi boşalt dedim onu yapmaya üşeniyor öyle çalışmaya bende çalışırım sabah gider akşam gelir zıbarırım yani insan sen yorma kendini karıcım falan der
Klasik sorumuzu soralım; nikahta mı tanıştınız? Koskoca doktor kadınsınız, bu işin önünü arkasını, nasıl bir hayat olacağını hiç irdelemediniz mi şimdi? Vakti geldi, evlenip, çocuk yapma zamanı demişsiniz gibi duruyor daha çok.haa adam da eğtimli, işinde gücünde , eli yüzü düzgün, tam ideal koca , ben de yüksek mevki bir kadınım yapıştıralım nikahı gitsin demişsiniz gibi.dostlar ideal aile görsün.hayat bu kadar basit denklemlerle gürümüyor işte.hayat maddi kriterler kadar duygular ve enerjilerle de yoğurulmuş çok yönlü bir olgu.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Suan hamileyim eşimin ilgisizliği dolayısı ile bugün saatlerce ağladım.Eşim cok yogun çalışıyor ben fe cok yoğun çalışıyorum ancak hamile olduğum için gerçekten biraz olsun ilgi bekliyorum.Göremiyorum maalesef.Bir çözüm bulursanız diye konunuzu takipteyim.
BEn de kac gundur agliyorum artik beni sevmiyorsan cocuguma da kendim bakarim soyle dedim. Ben buyutuyormusum. Sevgisizlik cok kotu hissettiriyor

Klasik sorumuzu soralım; nikahta mı tanıştınız? Koskoca doktor kadınsınız, bu işin önünü arkasını, nasıl bir hayat olacağını hiç irdelemediniz mi şimdi? Vakti geldi, evlenip, çocuk yapma zamanı demişsiniz gibi duruyor daha çok.haa adam da eğtimli, işinde gücünde , eli yüzü düzgün, tam ideal koca , ben de yüksek mevki bir kadınım yapıştıralım nikahı gitsin demişsiniz gibi.dostlar ideal aile görsün.hayat bu kadar basit denklemlerle gürümüyor işte.hayat maddi kriterler kadar duygular ve enerjilerle de yoğurulmuş çok yönlü bir olg
İnsanlar değişir. Herkes aynı kalmıyor. Nikahta tanışmakla alakası yok. Siz anlamıyorsunuz boşa yorum yapmayın lütfen ben daha mantıklı düşünen insanlardan yorum bekliyorum.

İnsanlar değişir. Herkes aynı kalmıyor. Nikahta tanışmakla alakası yok. Siz anlamıyorsunuz boşa yorum yapmayın lütfen ben daha mantıklı düşünen insanlardan yorum bekliyorum.
Sen mantıklı düşünseydin de koca seçmeyi öğrenseydin madem.yorum yapana dikleneceğine.😏 hâlâ formülünü verseler fe uygulasam derdindesin.hayat bu değilll.

Back
X