Gorursunuz tabiki. Ultrason ilede alakali duyamamaniz.Ben 8 haftalık hamileyim gazdan dolayı bebeğimizin kalp atışını duyamadık alttan yapılan muayne de kalp atışının olduğunu gördük sadece karnımdan bakılan ultrasonda doktor göremedi 1 ay sonra gel dedi O zamn Allah izin verirse 12 haftalık oluyor görebilir miyim lütfen bişey söyleyin
Teşekkür ederimGorursunuz tabiki. Ultrason ilede alakali duyamamaniz.
Canım duphalac şurup vermedi mi doktorun gaz ve kabızlık için çok faydalı bebeğe de hiç bir zararı yokBen 8 haftalık hamileyim gazdan dolayı bebeğimizin kalp atışını duyamadık alttan yapılan muayne de kalp atışının olduğunu gördük sadece karnımdan bakılan ultrasonda doktor göremedi 1 ay sonra gel dedi O zamn Allah izin verirse 12 haftalık oluyor görebilir miyim lütfen bişey söyleyin
Gutfeel probiyotik bir ilaç verdi onu kullandım 4 5 gün sonra kontrole gittim yine bağırsaklarda gaz olduğu için ultrasonda göremedi alttan muayne yaptı öyle gördükCanım duphalac şurup vermedi mi doktorun gaz ve kabızlık için çok faydalı bebeğe de hiç bir zararı yok
Seni de zorlar gaz ya zor canımGutfeel probiyotik bir ilaç verdi onu kullandım 4 5 gün sonra kontrole gittim yine bağırsaklarda gaz olduğu için ultrasonda göremedi alttan muayne yaptı öyle gördük
Karnım 6 aylık hamilelik gibi şişiyor bir de ilk gebeliğim de ilk ayda kalbi durmuştu bebeğimin bunun da öyle olacak stresi sıkıntısı kafama takıyorumSeni de zorlar gaz ya zor canım
Yok yok hiç öyle düşünme canım çölyak felan mı varKarnım 6 aylık hamilelik gibi şişiyor bir de ilk gebeliğim de ilk ayda kalbi durmuştu bebeğimin bunun da öyle olacak stresi sıkıntısı kafama takıyorum
Hayır yok sadece bağırsak tembelliği varYok yok hiç öyle düşünme canım çölyak felan mı var
Tamam canım duphalac sor bi doktoruna ben de çölyak var aşırı kabızlık ve buna bağlı gaz oluyordu onunla çözdüm şükürHayır yok sadece bağırsak tembelliği var
Hamileyken senin de ultrasonda gaz problemin oluyor muyduTamam canım duphalac sor bi doktoruna ben de çölyak var aşırı kabızlık ve buna bağlı gaz oluyordu onunla çözdüm şükür
Ultrasonda olmadı ama rahatsız etti çokHamileyken senin de ultrasonda gaz problemin oluyor muydu
Benim de geçer inşallahUltrasonda olmadı ama rahatsız etti çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?