Gebelikte göbeğin üst kısmında yumru gibi sertlik ?

Roni88

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
60
16
8
37
31. haftadayiz özellikle gece uykuda çok sertleşiyor arada yumuşuyor ama göbek deliğinin üst kısmına dayanan bir şey var poposu mu başı mi bilemiyorum çünkü bebek dönse bile yine donermis bu haftalarda ama genelde hickirdiginda kasıklarda hissettiğim için kafası aşağıda diye düşünüyorum bu şekilde olan var mı Dr a birkaç gün sonra gideceğim

Kasılma dedikleri şey tam olarak o hissettiğiniz şey, bu haftalarda görülüyor ama sıklığını not edip doktorunuzla görüştüğünüzde söyleyin. Ay böyle anlatınca özledim o hissi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuzunuzu, bugünlerinizin tadını çıkarın ☺️🌸

Kasılma dedikleri şey tam olarak o hissettiğiniz şey, bu haftalarda görülüyor ama sıklığını not edip doktorunuzla görüştüğünüzde söyleyin. Ay böyle anlatınca özledim o hissi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuzunuzu, bugünlerinizin tadını çıkarın

Kasılma dedikleri şey tam olarak o hissettiğiniz şey, bu haftalarda görülüyor ama sıklığını not edip doktorunuzla görüştüğünüzde söyleyin. Ay böyle anlatınca özledim o hissi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuzunuzu, bugünlerinizin tadını çıkarın ☺️🌸
Teşekkür ederim aminn🤲🏻🥰 evet ara ara takla atıyormuş gibi geriliyor kasılma gibi de değil biraz kasılma gibi de bu haftalarda normalmiş sizin de evladinizi Allah bağışlasın güle güle büyütün 🥰🌸

Teşekkür ederim aminn🤲🏻🥰 evet ara ara takla atıyormuş gibi geriliyor kasılma gibi de değil biraz kasılma gibi de bu haftalarda normalmiş sizin de evladinizi Allah bağışlasın güle güle büyütün 🥰🌸

Allah razı olsun 🙏🏼 bir de bu haftadan sonra çatlaklar olmaya başlıyor, çok kaşınınca ben banyoya girip lifle sürtüyordum çok iyi geliyordu 🙈 bir bölgeyi tırnağımla kaşıdım, tırnak değince çatlak oluyor diyorlar ya denemek istedim😑🤣 orası çatladı 50 kuruş büyüklüğünde bir nokta ama başka çatlağım yok ikiz doğurmama rağmen. Söylemek istedim☺️

Ahajahsjs ikiz olunca tabi daha fazla çatlamaya meyillidir ucuz atlatmissiniz ben de düzenli nemlendiriyorum şimdilik iyi gidiyoruz umarım çatlamaz catlarsa da bebem sağolsun 🤭😅🥰

Back
X