Mucizem_M Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 181 39 13 28 Pazar 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #1 Kızlar iyi akşamlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bu normalmi çoğu hamile kişi benim var dokunamiyorum felan dedi biraz ediselendim
Kızlar iyi akşamlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bu normalmi çoğu hamile kişi benim var dokunamiyorum felan dedi biraz ediselendim
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.956 1.078 63 Dün 00:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #2 Mucizem_M .!.: Kızlar iyi akşamlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bu normalmi çoğu hamile kişi benim var dokunamiyorum felan dedi biraz ediselendim Genişletmek için tıkla... benim de önce aşırı hassasiyet sonra hiç hassasiyet oldu:) bence endişelenecek bir sebep değil
Mucizem_M .!.: Kızlar iyi akşamlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bu normalmi çoğu hamile kişi benim var dokunamiyorum felan dedi biraz ediselendim Genişletmek için tıkla... benim de önce aşırı hassasiyet sonra hiç hassasiyet oldu:) bence endişelenecek bir sebep değil
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 776 263 23 26 Dün 09:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #3 Mucizem_M .!.: Kızlar iyi akşamlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bu normalmi çoğu hamile kişi benim var dokunamiyorum felan dedi biraz ediselendim Genişletmek için tıkla... Belirtiler 10. Haftadan sonra bir gidip bir gelebilir bu gayet normal ayrıca her gebelik kendine özeldir endişe etmeyin
Mucizem_M .!.: Kızlar iyi akşamlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bu normalmi çoğu hamile kişi benim var dokunamiyorum felan dedi biraz ediselendim Genişletmek için tıkla... Belirtiler 10. Haftadan sonra bir gidip bir gelebilir bu gayet normal ayrıca her gebelik kendine özeldir endişe etmeyin
23393 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2023 638 849 33 32 Dün 09:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #4 14.haftamın içerisindeyim. Sıfır belirtim var şu an endişelenme, belirtiler günden güne değişebilir.
A Aysenaysen94 Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2025 395 419 18 31 Dün 13:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #5 16. haftamdayım 2 3 haftadır hiçbir şeyim kalmadı :)