Gebelikte göğüslerde yumuşama 7-8 haftalar

panikkadinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
56
10
3
29
Daha önce gebelik kayıplarım olduğundan dolayı her şey kafama takılıyor. 4-5-6 haftalarda göğüslerimi daha dolu ve sert hissediyordum ama 7.haftanın başından beri yumuşadılar neden olur bu

Daha önce gebelik kayıplarım olduğundan dolayı her şey kafama takılıyor. 4-5-6 haftalarda göğüslerimi daha dolu ve sert hissediyordum ama 7.haftanın başından beri yumuşadılar neden olur bu
Hormonlarla alakali değişiyordur bence, ornegin benimde gogus hassasiyetim arada tamamen gidiyo arada geliyo yada gogus ucu acisi her zaman yok. Normal bence

Hormonlarla alakali değişiyordur bence, ornegin benimde gogus hassasiyetim arada tamamen gidiyo arada geliyo yada gogus ucu acisi her zaman yok. Normal bence
Siz kaç haftalıksınız ve bu haftalarda mı tamamen gidip gelmeler oluyordu. İnşallah normaldir birde başka bi belirtim falanda yok en son 10 gün önce gittim doktora bir sonraki randevum da tam 10 gün sonra.

Siz kaç haftalıksınız ve bu haftalarda mı tamamen gidip gelmeler oluyordu. İnşallah normaldir birde başka bi belirtim falanda yok en son 10 gün önce gittim doktora bir sonraki randevum da tam 10 gün sonra.
Suan 15+1 benim. Gebeligimi gogus ucu acisi ile ogrendim regliden 5 gun önce. Ama reg gunum gectikten sonra gecti sonea yine başladı ilk uc ay hep böyleydi. Yani belirtiler surekli gidip geliyordu değişiyordu stabil degildi bende.
Bence bu kadar belirtilere takilip stres yapmayın. Kanama aşırı ağrı sanci olmadigi surece belirtiler gelir gider. Daha onumuzde kaaaac hafta var
Saglikla kucagimiza alırız inşallah

Ay işte daha önce de düşüklerim olunca insan böyle diken üstünde oluyor oysaki onun nasibi varsa doğacak elbet inşallah sağlıklıca kolaylıkla kucağımıza alalım

Ay işte daha önce de düşüklerim olunca insan böyle diken üstünde oluyor oysaki onun nasibi varsa doğacak elbet inşallah sağlıklıca kolaylıkla kucağımıza alalım
Yok anlıyorum seni bende cok kaygi yapiyordum herseye ilk haftalarda onceden kaybim olmamasina ragmen bu annelik içgüdüsu yuklendigi icin oluyor bence
Ama stres daha cok yıpratıyor diye ben salmaya calisiyorum ilk hamile de değilim son hamile de olmicam diye düşünüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…