Gebelikte göğüslerin yumuşaması

BurcuOzker

Bir insanı sevmekle başlıyor herşey 🤎
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
37
25
3
Merhaba kızlar. 2 gün önce çok hafif açık kahve lekelenme sebebiyle doktoruma gittim baktı yeni aktif bir kanama görünmediğini, bebeğin gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi ve tekrardan kalp atışını da duyduk ama hastanede 2 tane iğne yaptılar yine de düşük riski olabilir diye. 9 haftalık hamileyim. 2-3 gündür hafif kasılmalar dışında iyiyim bugünde iyiyim sayılır, lekelenme de yok sadece koyu sarı akıntım geliyor ve hatta ben o açık kahve lekelenme olduğunu günde lekelenme değilde muhtemelen bir iltihap akıntısının olduğunu düşünüyorum sarı renkte. Neyse bugün sabah uyandım göğüslerim baktım hala şiş ama elledim çok yumuşaklar. Akşam dokunduğumda elime böyle dolgun geliyodu bugün çok yumuşak neden böyle anlamadım bunu yaşayan var mıdır bebeğim iyi midir sizce, yani bişey olsa akşamdan sabaha mesela bu kadsr çabuk goguslerde yumuşama gibi şeylerle kendini belli eder mi yani? Kuruntu mu yapıyorum nolur bişey diyin

İlk üç ayda benim göğüslerim çok hassas ve şişti. Büyük sütyen almıştım hatta o kadardı. 3 aydan sonra normale döndü.
Düşük tehlikesi kısmını bilmiyorum ama 4 ve 5. Ayda çok kasılmalarım oluyordu karnımda. Taş gibiydi. Yürütmüyordu bazen rahim büyüdüğü için normalmiş. Panik yapmayın ama doktorunuzla iletişim halinde olun bence.

İlk üç ayda benim göğüslerim çok hassas ve şişti. Büyük sütyen almıştım hatta o kadardı. 3 aydan sonra normale döndü
Şuanda benimde büyük olduğundan, ama dokunuyorum dün böyle elime biseyler geliyodu dolgundu yani bugün bastırıyorum içi boş gibi çok kafama takıldı

Öncelikle allah yardimciniz olsun bu riskli donemi atlatin insallah bende 16 haftalik hamileyim kanama sebebiyle bir aydan fazla yatarak igne ve fitille gecirdim göğüslerim benimde ilk baslarda daha sertdi hatda goguslermdeki değişim yuzunden gebelik testi yapma ihtyaci histmistim zmaanla duzeliyor o dolgunluk eger orjbal deglse diye düşünüyorum.zaten bu düşük tehditinden dolayi doktor kontolunun sıklaştgni dusunuyorum gidince ona danisabilirsiniz

Öncelikle allah yardimciniz olsun bu riskli donemi atlatin insallah bende 16 haftalik hamileyim kanama sebebiyle bir aydan fazla yatarak igne ve fitille gecirdim göğüslerim benimde ilk baslarda daha sertdi hatda goguslermdeki değişim yuzunden gebelik testi yapma ihtyaci histmistim zmaanla duzeliyor o dolgunluk eger orjbal deglse diye düşünüyorum.zaten bu düşük tehditinden dolayi doktor kontolunun sıklaştgni dusunuyorum gidince ona danisabilirsiniz
Aslında benim kanama da değildi. Çok koyu sarı bir akıntıydı ama ben biraz fazla evham yaptım. Ama goguslerde sabahtan akşama bu kadar değişir mi

Ben korktuğum durumlarda yaşadığım şeyleri İnternetteki doktorların gebelik anlatımlarını dinliyorum genelde. Doktoruma da danışıyorum tabi. Streslenmeyin. Bu sizi olumsuz etkiler

Mune Mune arkadaşın konusunu taşır mısın?
Hamilelik bölümüne açılması lazımdi sanırım 😌

Benimde hassaslıgı gectiği için cok endişelenmiştim ama ıkı gun once kontrole gittiğimde kalbi atıyordu gelişimi de cok güzel dedi doktor. Endişenme bence

Benimde hassaslıgı gectiği için cok endişelenmiştim ama ıkı gun once kontrole gittiğimde kalbi atıyordu gelişimi de cok güzel dedi doktor. Endişenme bence
Sizinde böyle yumuşak mıydı dokunduğunuz zaman peki

progesteron hormonundan o sertlesip yumusamasi
vajinal akintida yapar ayrica
sarımsı hafif koyu kivam
Belki günlerdir gelen sarı akıntı ondan dediğiniz gibi bende başka şeylere yorup duruyorum. Peki bu iğnenin etkisi ne zaman geçer cumartesi günü vuruldum

Belki günlerdir gelen sarı akıntı ondan dediğiniz gibi bende başka şeylere yorup duruyorum. Peki bu iğnenin etkisi ne zaman geçer cumartesi günü vuruldum
hic bilmiyorum ben kapsulunu kullaniyordum 3 sene oldu hatirlamiyorum acikcasi

hic bilmiyorum ben kapsulunu kullaniyordum 3 sene oldu hatirlamiyorum acikcasi
İnşallah ondandır. Yani daha 2 gün önce doktora gittim her şey yolunda dedi 2 günde bir değişiklik olur mu bilemiyorum bende ilk hamileliğim

Bir şeyi yoktur bebeğinizin 1 düşük yaptım hormonlarımın eski değerlere inmesi 2 haftayı buldu.

Bir şeyi yoktur bebeğinizin 1 düşük yaptım hormonlarımın eski değerlere inmesi 2 haftayı buldu.
İnşallah yoktur. Bende 2 günde bu kadar değişeceğine ihtimal veremiyorum kafamda çünkü. Cumartesi öğlen her şey yolunda dedi doktor, bugün pazartesi başladı kafamda deli sorular

Back
X