Gebelikte görülen kabızlık sorunu

Birbebekmeselesiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
176
93
28
29
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım daha yeniyim ama aşırı kabızlık sorunu çekiyorum arkadaşlar bı öneriniz var mı lütfen yardım edin. Doktordan duphalac diye bı ilaç varmış onu istedim ama biraz daha zaman geçsin dedi dayan dedi. Ama beni çok yoruyor bu durum. Ne olur yardım edin!

22 haftalık hamileyim. Gebelik başından beri bu sıkıntıyı çekiyorum. Hatta hemoroide çevirdi kanama da oluyor bazen. Bol bol su içmek en çok rahatlatan şeyler arasında. Bir de kuru kayısıyı hoşaf şeklinde yapıp her gün iki kase içmek çok iyi geliyor. Gün kurusundan daha da iyi. Benim doktorum da ilaç kullanmami istemedi. Bu şekilde halletmeye çalışıyorum. Ben kuru kayısıdan tiksindiğim için başlarda icmemistim ama son bir aydır bana çok iyi etki yaptı.

Çorba yemeye daha çok onem verin ne kadar su icerikli beslenirseniz o kadar bagirsak rahat olur mercimek çorbasi filan.Bal kabagi bagirsaga çok iyi etki eder bu arada kaynatiyorsunuz uzerine azcik şeker tatlandirmak için faydasini goruceksiniz bal kabagi nimet yani çok faydali ben oglumada veriyordum bagirsaklari icin kendimde yiyordum.

Kuru kayısı kuru erik yiyorum ama buna rağmen bu durumdayım her gün yememe rağmen 3 4 günü buluyor lavaboya çıkmam

Neyi sekerlendircem anlamadım

Sabahları ac karnına zeytinyağı ic bi kasik içine biraz limonn damlat. Kötü ama tek seferde ic üzerine bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…