• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hangi vitaminler kullandınız

birrmoka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
39
12
3
25
6 haftamdayım şuan sadece folik asit kullanıyorum vitamin değerlerime vs bakılmadı siz hangi vitaminleri kaçıncı ayda kullanmaya başladınız

6 haftamdayım şuan sadece folik asit kullanıyorum vitamin değerlerime vs bakılmadı siz hangi vitaminleri kaçıncı ayda kullanmaya başladınız
Ben de 7. Haftadayım sadece folik asit kullanıyorum , kan vermediniz mi tüm değerlere bakılması gerekiyor

Eğer kanlarda eksiklik yoksa ilk 12 hafta sadece folik asit takviyesi öneriliyor, ilerleyen haftalarda d vitamini, demir, magnezyum gibi takviyeler de ekleniyor

İlk 12 hafta sadece folik asit kullandım. 12den sonra yani 2 haftadır multivitamine geçtim. Ama genel bir multivitamin değil gebeler için hazırlananlar var onlardan alabilirsiniz doktorunuza danışarak. Ben genessis isimli bir takviye alıyorum şu an.

Değerlere bakılsa da ilk 12 hafta folik asit dışında bir şey vermiyorlar. O yüzden için rahat olsun, normal.

ilk 6 hafta pikassos, 25.haftaya kadar pregnom, 25ten doğuma kadar elenatal2 kullandım. bana hiç sadece folik asiy verilmedi. kan değerlerim de hep iyiydi

Back
X