- Emoji Skoru
- 69
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi NeharKamer
Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Hamilelik sürecim şimdiye kadar normal ilerlerken üç gündür hemoroid atağı başladı. Dayanamıyorum, gücüm kalmadı. Acıdan, ağrıdan sürekli ağlıyorum. Öyle ki ölmek bile istedim bu acı geçsin diye. Gebelikten önce vardı ama çok küçük ve nadir zamanlarda çıkardı. Acısını asla hissetmedim. Son iç gündür dışarı çıktı ve tromboze hemoroide dönüştü. Kabız değilim, beslenmem iyi. Her tuvaletten sonra da içeri itiyorum ama ittikten sonra berbat bir ağrı oluyor. Üç gündür procto krem ve fitilini kullanıyorum, dün genel cerraha gittim. Kendisi de yine procto krem, fitil ve doxium isimli bir tablet verdi. Dayanamazsan gel anesteziyle memeyi boşaltalım dedi ama gebelikten dolayı da anestezili işlem yaptırmak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Suyumu bile kendim alamıyorum. Öte taraftan böyle devam ederse doğumum nasıl olacak onu da bilmiyorum. Oturma banyosu vs de yapıyorum. Gebelikte aynı problemi yaşayayan, doxium kullanıp iyileşen var mı? Lütfen es geçmeyin, dayanamıyorum