Gebelikte idrar enfeksiyonu ve alerji ??

Kalpsiz38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
301
178
123
Selam kizlar 28+6 gunluk hamileyim ilk 3 ay urtiker denilen illetle ugrastim herzaman igneyle gecen alerjiler cok zor gectiki 10 yildir bebegimiz olmuyordu sukurler olsun suan oglumuzu bekliyoruz rabbim herkese tattirsin bu duyguyu neyse alerjiyi atlattik guatir cikti endokrine gittim 1 ay sonra kontrole gel dedi ilac yazdi 1 ay sonra gittim seker yuklmesi yapti sekerde cikti insuline basladi gunde 4 sefer onada alistim ayriyetten kan sulandirici ignede yapiyorum gunde 1 defa ama su kasinti beni mahvediyor kac kutu antibiyotik yazdi doktorum olsun saglik ocagindaki aile doktoru olsun 2 kere fitil kullandim bi turlu atamiyorum hic su icmezken su icmeyede basladim ama yok kasinincada aklima alerjim geliyor bi tane cikiyor geri batiyor sirkeli su yaptim onunda teharetleniyorum cok uzun oldu ama icimi dokmek istedim k.bakmayin baska neler yapabilirim bebegime zarar gelmemesi icin ince eleyip sık dokuyorum ama dayanilmiyor ceken bilir allah sifa versin benim gibi olanlara ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…