Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar...Endişeliyim

Kimileri de kızılcığın fazlasi düşüğe sebep oluyor diyorlar. Lütfen bu emin olmadığınız seyler yazıp insanların hakkına girmeyin

Bende saglık ocagına gitmistim ama idrar tupleri yoktu onun icin tahlil yapamadık. Bana yinede toz ilac yazdı bi kullanimlik onu kullandim. Bide su ic 3 litre dedi . Sende enfeksiyon belirtisi var mıydı
Belirtim varmis aslinda da ben normal saniyordum. Sık idrara cikma ,yanma ve en onemli belirti afedersin ama yaparken tam gelmiyordu yarida kaliyor gibiydi

Bende de olmuştu yanma oldu bikac gün sonra hafif kanama geldi idrarimdan doktor bol su iç çok ayakta kalma demişti annem de ayaklarımı sıkı giymemi tembihlemisti allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende de olmuştu yanma oldu bikac gün sonra hafif kanama geldi idrarimdan doktor bol su iç çok ayakta kalma demişti annem de ayaklarımı sıkı giymemi tembihlemisti allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminn Allah razı olsun. Peki doktorunuz ilac verdimi veya tahlil istedimi

Kimileri de kızılcığın fazlasi düşüğe sebep oluyor diyorlar. Lütfen bu emin olmadığınız seyler yazıp insanların hakkına girmeyin

Fazlası demişsiniz farkındaysanız. Kimsenin hakkına girdiğim yok. Kafamdan ezberede konuşmuyorum. Doktorum verdiği antibiyotiklerin yanı sıra kızılcık içmemi söyledi. Bende öyle yaptım. Kimilerinin lafını değil doktorumu dinledim

Bende öyleydim ve enfeksiyonumu 2 gün boyunca 5 kilo serum ile temizlemeye başladılar ama gecti cok sukur

Eğer zerre idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyirsan hemen doktora ya da sağlık ocağına gidip enfeksiyon testi yaptır. Hamilelikte enfeksiyon çok riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…