B Bir kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2021 12 3 1 27 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #1 Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi
Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi
A Admin9595 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Aralık 2020 970 En iyi cevaplar 1 195 33 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #2 Bir kedi .!.: Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdayım çıktı tahlilerim ilaç vermiyolarmış sordum da
Bir kedi .!.: Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdayım çıktı tahlilerim ilaç vermiyolarmış sordum da
A Aydsan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 586 277 18 28 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #3 Bir kedi .!.: Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi Genişletmek için tıkla... Canım eyer enfeksiyon varsa gebelikte verilen ilaçlar var. Onu kullanırsın enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor. Oyüzden doktora görün.
Bir kedi .!.: Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi Genişletmek için tıkla... Canım eyer enfeksiyon varsa gebelikte verilen ilaçlar var. Onu kullanırsın enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor. Oyüzden doktora görün.
B Bir kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2021 12 3 1 27 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #4 Admin9595 .!.: Bende aynı durumdayım çıktı tahlilerim ilaç vermiyolarmış sordum da Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun sizede. Umarım bir an önce atlatırız bende doktoruma arayacağım yarın
Admin9595 .!.: Bende aynı durumdayım çıktı tahlilerim ilaç vermiyolarmış sordum da Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun sizede. Umarım bir an önce atlatırız bende doktoruma arayacağım yarın
B Bir kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2021 12 3 1 27 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #5 Aydsan .!.: Canım eyer enfeksiyon varsa gebelikte verilen ilaçlar var. Onu kullanırsın enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor. Oyüzden doktora görün. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilginiz için yarın doktorumu arayacağım bakalim gel derse gideceğim
Aydsan .!.: Canım eyer enfeksiyon varsa gebelikte verilen ilaçlar var. Onu kullanırsın enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor. Oyüzden doktora görün. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilginiz için yarın doktorumu arayacağım bakalim gel derse gideceğim
A Aydsan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 586 277 18 28 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #6 Bir kedi .!.: Çok teşekkür ederim bilginiz için yarın doktorumu arayacağım bakalim gel derse gideceğim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Bir kedi .!.: Çok teşekkür ederim bilginiz için yarın doktorumu arayacağım bakalim gel derse gideceğim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
birmavipapatya Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 256 104 103 İstanbul 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #7 Benimde o haftalarda vardı. Suda eriyen bir ilaç verdi doktorum kullandım geçti
S Saripapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 102 48 28 35 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #8 Bir kedi .!.: Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi Genişletmek için tıkla... Merhaba..benimde olmuştu kullanabilecegin ilac var doktoruna danis mutlaka
Bir kedi .!.: Kızlar Merhaba, 8 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var ve ağrı da mevcut sizler yaşadınız mı ilac kullandınız mi Genişletmek için tıkla... Merhaba..benimde olmuştu kullanabilecegin ilac var doktoruna danis mutlaka
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #9 Bol sıvı tüketin günde 1,5 litreye yakın birde gebelerde kullanılan ilaçlar var hekim kontrolünde yazılır o şekilde kullanırsınız
Bol sıvı tüketin günde 1,5 litreye yakın birde gebelerde kullanılan ilaçlar var hekim kontrolünde yazılır o şekilde kullanırsınız
B Bir kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2021 12 3 1 27 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #10 ozlemcann .!.: Merhaba..benimde olmuştu kullanabilecegin ilac var doktoruna danis mutlaka Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim doktorumla görüştüm gideceğim hastaneye
ozlemcann .!.: Merhaba..benimde olmuştu kullanabilecegin ilac var doktoruna danis mutlaka Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim doktorumla görüştüm gideceğim hastaneye
B Bir kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2021 12 3 1 27 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bir kedi #11 birmavipapatya .!.: Benimde o haftalarda vardı. Suda eriyen bir ilaç verdi doktorum kullandım geçti Genişletmek için tıkla... İnşallah bende de öyle olur
birmavipapatya .!.: Benimde o haftalarda vardı. Suda eriyen bir ilaç verdi doktorum kullandım geçti Genişletmek için tıkla... İnşallah bende de öyle olur