Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

Selam kızlar idrar testim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor dün tek kullanımlık ilaç verdi bugün de sulcid adında bir antibiyotik 5 günlük kültür testi pazartesi çıkacak kafama takıp stres oldum bebeğime zarar verir mi veya geçmeme gibi bir durumu var mı yaşayan var mı aranızda ??
Hamilelikte normal canm kültürde üreme olmadığı sürece sıkıntı olmuyor her halde

Benim takibimi yapan kadın doğum doktorum ilaç yazdı. Urumisim ve aksef. Geçmezse üroloji ye gidip kültür testi yaptıracağın
Şuan aksef kullanıyorum ben de. Bitince geçer inşallah ikimizinki de. Kültür testim temiz çıkmıştı

Selam kızlar idrar testim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor dün tek kullanımlık ilaç verdi bugün de sulcid adında bir antibiyotik 5 günlük kültür testi pazartesi çıkacak kafama takıp stres oldum bebeğime zarar verir mi veya geçmeme gibi bir durumu var mı yaşayan var mı aranızda ??
Öncelikle kafana takma ama bu durumu da ihmal etme. Düzenli aralıklarla enfeksiyon var mi yok mu kontrol edilsin. İdrar kültürü temiz çıksa da vajinal kultir uygunsa yapılmasını işte doktorundan. Antibiyotik düzenli kullan . Bol su iç. Geçer inşallah. Geçip bir süre sonra tekrarlayabilir de gebelikte enfeksiyonnriski 2 kat artıyor Tecrübelerime dayanarak yazdım

Bendede 15. Haftamdan beri var suan 25 haftaligim 2 aydir 2 antibiyotik 3 toz şase monurol 2 tane donaxly fitil 2 kutu gyno fem fitil kullandim bide sistione diye cramberyy karisimli doğal toz icecek iciyorum ama idrar kulturumde yine ureme cikiyor delirmek uzereyim arada sirkeli su iciyorum biraz rahatlatiyor bnde sdce kasik agrisi oluyor her ay crp baktiriyorum en son 7 ydi gecen ay normle donmuş doktorum artik kultur verme bol su ic dedi dogumums dha 2 bucuk ay var simdi turna yemişini arastiriyorum onun suyu enfeksiyina iyi geliyormus herhngi yanma kasintim olmuyor bnm sdce arada giren kasık agrisiyla gidiyorum kontrole hep degisik bakterili ureme cikiyor 2 aydir 7 8 defa baktrmisimdr artik psikolojim alt ust

Bendede 15. Haftamdan beri var suan 25 haftaligim 2 aydir 2 antibiyotik 3 toz şase monurol 2 tane donaxly fitil 2 kutu gyno fem fitil kullandim bide sistione diye cramberyy karisimli doğal toz icecek iciyorum ama idrar kulturumde yine ureme cikiyor delirmek uzereyim arada sirkeli su iciyorum biraz rahatlatiyor bnde sdce kasik agrisi oluyor her ay crp baktiriyorum en son 7 ydi gecen ay normle donmuş doktorum artik kultur verme bol su ic dedi dogumums dha 2 bucuk ay var simdi turna yemişini arastiriyorum onun suyu enfeksiyina iyi geliyormus herhngi yanma kasintim olmuyor bnm sdce arada giren kasık agrisiyla gidiyorum kontrole hep degisik bakterili ureme cikiyor 2 aydir 7 8 defa baktrmisimdr artik psikolojim alt ust
Kadin doğum doktoru mu verdi bu ilaçları

Ben de 19da yaşamıştım. Çok ağırdı. 12 tane iğne yaptırmıştım. 3 Farklı antibiyotik bitirdim. Zordu. Çok su için, çamaşırı sık değiştirin ve kuru dut suyu kaynatıp içebilirsiniz. Acil şifalar dilerim. 30.haftayım şuan stres olmayın :)

34. Haftadayım yassı epitel 57. Lökosit 8. Yürürken ve ayaktayken kasığıma ince bir bıçak saplanması oluyor. İdrar yolu enfeksiyonundan mı yoksa doğum yaklaştığı için mi ayırt edemiyorum ama içimden ip gibi bir şey çekiliyor sanki. Bilgisi olan varmı

Bende gebeliğimi yeni öğrendim, son adet tarihine göre 4 hafta 3 günlük oluyor, lökosit 95, eritrosit 19 çıktı, henüz sonuç göstermeye gitmedim doktora, mecbur ilaç mı verirler, ilk 3 ayın içinde ilaç organ gelişimini etkilemez mi, ilk 3 ay içerisinde antibiyotik kullanan var mi, çok stres oldum şimdiden korkuyorum

Bende gebeliğimi yeni öğrendim, son adet tarihine göre 4 hafta 3 günlük oluyor, lökosit 95, eritrosit 19 çıktı, henüz sonuç göstermeye gitmedim doktora, mecbur ilaç mı verirler, ilk 3 ayın içinde ilaç organ gelişimini etkilemez mi, ilk 3 ay içerisinde antibiyotik kullanan var mi, çok stres oldum şimdiden korkuyorum
Gecmis olsun muhtemelen ilac verecektir doktorunuz . Gebeliğe uygun ilac vereceğinden dolayı korkmayın , bol su için, ben gebeligin başından sonuna kadar antibiyotik kullandım

Back
X