Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
683
Konya
arkadaslar bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar yaparken yanma, kasıkta ağrı ve böbrek ağrım oluyor ara ara. Bi doktor monurol diğer doktorum bir hafta önce duocid vermişti. İkisinden birini kullanacağım ikisinin de gebelik kategorisi b. Hangisi daha etkili arkadaslar bilgisi olan yardım edebilir mi

gecmis olsun canim.hangisinin daha etkili oldugunu bilmedigim icin yardimci olamiycam.ama bende de idarda az miktarda mikroba rastlanmisti.cunku suyu cok az iciyordum. dr gunde en az 2 litre su ic dedi.ve ben boool bool su icmeye basladim.kendim attim mikrobu.bende enfeksiyon cok olmadigi icin agrim sizimda yoktu.ama boyle giderse ilerler ve erken dogum yapalirsin buyuzden demisti dr um.artik dikkat ediyorum ve suyu daha cok iciyorum.eger suyun az iciyorsan kullanacagin ilacin yaninda bunada dikkat et canim.

sekerdelisi onu mu iceyim bunu mu iceyim diye dusunerek vakit kaybetme,biran once tedavine basla cunku enfeksiyonun riskleri buyuk oluyor.Sogan kuru yada baska yontemlere bas vurmani su riskli doneminde tavsiye etmem ben,sadece bol bol su ve ilaclarin.Gecmis olsun,insallah en kisa zamanda olumlu gelismelerini yazarsin.

gecmis olsun canim.hangisinin daha etkili oldugunu bilmedigim icin yardimci olamiycam.ama bende de idarda az miktarda mikroba rastlanmisti.cunku suyu cok az iciyordum. dr gunde en az 2 litre su ic dedi.ve ben boool bool su icmeye basladim.kendim attim mikrobu.bende enfeksiyon cok olmadigi icin agrim sizimda yoktu.ama boyle giderse ilerler ve erken dogum yapalirsin buyuzden demisti dr um.artik dikkat ediyorum ve suyu daha cok iciyorum.eger suyun az iciyorsan kullanacagin ilacin yaninda bunada dikkat et canim.

Suyu çok içiyorum canım önceden gecerdi ama şimdi kar etmedi sanırım agrım hiç geçmedi inşallah ilerlemez daha fazla

canım soğan kürü yap hemen söker iltihabını hem de doğal

Soğan kürüne cesaret edemem canım ya benim iki düşüğüm var önceden korkuyorum. Soğan kürünü hamile olmadan iki ay yaptım yumurtalıktaki bütün iltihabı atmıştım gercekten çok etkili

sekerdelisi onu mu iceyim bunu mu iceyim diye dusunerek vakit kaybetme,biran once tedavine basla cunku enfeksiyonun riskleri buyuk oluyor.Sogan kuru yada baska yontemlere bas vurmani su riskli doneminde tavsiye etmem ben,sadece bol bol su ve ilaclarin.Gecmis olsun,insallah en kisa zamanda olumlu gelismelerini yazarsin.

Sofika duocide başladım o vücuttaki bütün enfeksiyonu atıyormuş monurol sadece idrar yolu ile ilgili bi ilaç. Vücudumda baska iltihap varsa diş, boğaz vs. gibi onları da söksün bari;)

soğan kürünü asla içme hamilesin düşükle sonuçlanır hamilelikte içmek yasak ilaç olarak bilmiyorum ama bol bol su içmenin çok faydası var çok geçmiş olsun

arkadaslar bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar yaparken yanma, kasıkta ağrı ve böbrek ağrım oluyor ara ara. Bi doktor monurol diğer doktorum bir hafta önce duocid vermişti. İkisinden birini kullanacağım ikisinin de gebelik kategorisi b. Hangisi daha etkili arkadaslar bilgisi olan yardım edebilir mi

cnm geçmiş olsun, ben de aynı dertten dertliyim :(
hamile kaldığımdan beri idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum.
su içmeyi sevmem, o yüzden :(
geçen ay böbrek sancım tuttu ve hastanelik oldum.
günde 3 litre su içtim 3 gün, ve idrarımı kavanoza yaptım söylemesi ayıptır, parça parça iltihapları görünce şok oldum. sen sen ol su iç, ilaçla birlikte tabi ama suya ağırlık ver. ben ağrım olunca içiyorum suyu haaaa bir de havalar ısındı malum, sıcak da içiyor suyu ama yeterli değil benim içtiğim su biliyorum ama içemiyorum ne yapayım. sususzluktan erkenden ödem oluştu :(

Back
X