Arkadaslar su anda 8+4 gunluk hamisim. Doktor.idrar yollarimda enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. Bnde korktum ve kullanmadim. Bugunde arkadasim antibiyotik kullanimi yuzunden dusuk yapti ne yapacagim bilmiom kullanmalimiyim kullanmamalimiyim. Ayrica doktora antibiyotik tehlikeli degilmi dedim tersledi tehlikeli olsa verir miyim diye ... Ama iste arkadas dusuk yapti korkuom
Arkadaslar su anda 8+4 gunluk hamisim. Doktor.idrar yollarimda enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. Bnde korktum ve kullanmadim. Bugunde arkadasim antibiyotik kullanimi yuzunden dusuk yapti ne yapacagim bilmiom kullanmalimiyim kullanmamalimiyim. Ayrica doktora antibiyotik tehlikeli degilmi dedim tersledi tehlikeli olsa verir miyim diye ... Ama iste arkadas dusuk yapti korkuom
düşük ıcın bircok neden vardır ama enfeksıyon ıcın doktorn vermıs oldugu ılactan olmammıstır...bebekten kaynaklanan kromozom bozuklugu yada herhangı bır problemden olmustur arkadasın konu hakkındA bılgı sahıbı olmadıgı ıcın ilaca yorumlamıstır....doktoruna danıs kullanman ıcın problem yoksa kullan bence...
Sakın nasıl verdiyse hemen kullan zaten B grubu ilaçtır hiçbirşeycik olmaz bebeğe korkma.bu korkuların yüzünden salgılanan maddeler bebeğe geçip daha fazla sorun yaratıyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki arkadaşında antibiyotik yüzünden değil enfeksiyon yüzünden düşük olmuştur. Sebep antibiyotik olamaz. Kullanmazsan senin için tehlikeli olabilir. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu düşüklere neden olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar;
İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç tedavisinin yanında; Prof. Saraçoğlu'nun önerdiği karnabahar kürünün olduğunu öğrendim. Bu kürü gebelikte uygulayan ve faydasını gören var mı acaba???