Gebelikte idrarda protein +1 çıkması

rubypasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
14
2
1
24
İyi geceler hanımlar ben 8 haftalık hamileyim rutin idrar kontrolü yaptırdım sonuçlarımda protein +1 çıktı aynı zamanda epitel de 17 çıktı 2 hafta kadar önce vajinal kaşıntı idrarda yanma şikayetlerinden ötürü fitil kullanmıştım acaba bunlara bağlı olarak mı protein +1 çıktı kafam biraz karıştı çevremde danışacağım çok kimse yok İnternete yazınca da gebelik zehirlenmesi vs durumlarından bahsediyor ama ne tansiyonum yüksek ne de el ayakta şişme var bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

idrarda bir miktar protein görülmesi normal kabul ediliyor gebelikte. bol su tüketin düzelir bende de enfeksiyon çıkmıştı günlük su miktarımı arttırdım düzeldi

Gebelik zehirlenmesi 20.haftadan sonra gerçekleşir genelde ve 24 saatlik idrarınız alınıp tanı konur şu an olan o değildir yine de elinizin altında tansiyon aletiniz olsun her gün ölçün.
Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsiniz ondan kaynaklı pozitif çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…