Gebelikte Ikili Test Sonucu çok Acillll

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eline sağlık canım yaa.
çok teşekkür ederiimm..
çok güzel oldu:))

kalachakra testte sorun yok dedi doktorum beta hcg değeri yüksek çıkmıştır diyor testte doktora sordum o önemli değil dedi ama tabi benim kalbime girenler girdi tedirgin olmuştum ama çok sağolun sizler sayesinde rahatladım

sakın tedirgin olma... biliyosun bu dönemler bebeğin için çok önemli. sıkıntı stres yapmana gerek yok. hatta sana bişi diyim mi? bebeğinin cinsiyeti hakkında bilgi bile verebilirim sana... sırnaşık şey

aay canım yaa sen rahat ol tabii.
sende 1/3100 olan değer bende 1/76 (
herşey olacağına varır..
üzme kendini...

bence içinin rahat etmesi için 3lü test yaptır ama değerler öyle abartılı değil

üçlü test zaten yapılcak ama 16.haftada yapılıyor ama 2 li test daha önemli hatta 2li testinde sorun olmayana 3 lü test bile yaptırmaya gerek yok benim korkum beta hcg değeri yüksek çıkınca ne oluyor sorun yaratırmı onu merak ediyorum yoksa testime göre risk yok ama beta hcg değerim yüksek işte ama sorun olsa doktor söylerdi dimi

kalachakra canım benim söyle bakem cinsiyeti neymiş bebişimin

kalachakracım bunuda test sonuçlarından mı bildin yoksaaa???

kalchakracım vallahi bende merak ettim nasıl anladın ne olur banada söyle testle bir ilgisi varmı bu arada bende kız gibi hissediyorum ama önce sağlıklı olsun yeter sanki yüzüm eskisi gibi değil aynaya bakınca kendimi tanıyamaz oldum hayırlısı artık

yavv gene burda bi konuda görmüştüm... beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olur demişler. benimde içime erkek doğuyor hep, hatta bi doktor bana oğlun olacak demişti ama yinede kendimi kaptırmak istemedim. bu konuyu okuyunca eve gittim hemen ikili test sonuclarıma baktım. beta hcg seviyem 40,9 muş. erkek olabilir yani... kesin bişey yokmuş ama yüzde 90 tutuyormuş arkadaşlar bu? tosbaacım senin seviyen neydi ki. senin bebişin cinsiyeti erkekdi. sende bi kontrol etsene hvg seviyeni. senden anlaşılır doğru olup olmadığı

canım şöyle bir genelleme var 1/200'un altındakiler riskli grup.
ne demiş doktoru arkadaşının?

CANIM SORMA YAA BEBEĞİ ANNE KARNINDA KALBİ DURMUŞ KAYBETTİK (
AMA DR. BOYNU BİRAZ KALIN ZEKA ENGELLİ OLABİLİR DEMİŞTİ
AMNİYOSENTEZ YAPTIRICAKTI YAPTIRACAĞI GÜN ÇIKTI

TEŞEKKÜR EDRİM BİLGİNE.......

canım başıma gelmedi ama dr.bişey yok diyorsa yoktur istersen başka bir dr.daha götür sonuçları ve başka bir dr.ultarasonda baksın için rahat olur.

çook üzüldüümm, allah sabir vesin ve geçmiş olsun arkadaşına..
inşallah sağlıklı bebişleri olr ilerleyen zamanlardaa....

kızlar başka doktorada sordum test sonucumda problem yokmuş değerler normalmiş çok sevindim desteğiniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…