Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sizi korkutmak istemem.Ama siz ilişkiye bağlıyorum diyince bağlanabilecek bir şey değil bu maalesef,kendi doktorunuz yoksa başka bir doktora gidin ki tekrar baksın kanama alanı vs var mı ilaç veriyorlar çünkü.Aynı şey çok kısa bir süre içerisinde başıma geldi 8 haftalık kalp atışı vs çok öncesinde duymuştum riskli bir gebelikte değildi ilişkiden sonra benim de pembe bir kanamam geldi başta önemsemedim akşam gittiğimde kalp atışını duyduk yine de kanama oldu diye ilaç verdiler sabah içime sinmedi başka bir doktora gittim üzülerek ve sizi korkutmak için söylemiyorum kalbinin durduğunu öğrendim.Riske atılacak bir şey değil bir anda oluyor her şey.Gittiğinizde kanama rengine göre vs doktorlar zaten ne yapmanız gerektiğini söylüyor.Daha acım çok taze olduğu için sizin de aynı şeyleri yaşamanızı asla istemem.Ondan dolayı riske atmayın en azından ilişkiye bağlıysa bile doktordan duymak iç rahatlatır lütfen kendinize ve bebişe çok iyi bakın rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinHayir demedi, daha dun özelde keseyi gördum herşey normaldı. Dun gece acilde kan verdim hcg 2 gunde 2 katına cikti, ilişkiye bağliyorum ama emin değilim, kendi doktorum izinde ayin 21ine kadar malesef
Çok teşekkür ederim.Evet lütfen vakit kaybetmeyinCok gecmiş olsun, rabbim ikimizede hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallah. Haklisiniz ben en iyisi doktora gidim
Dun aksam gittim acildeki kadin dogum doktoruna, kesede hicbi sıkıntı yok dedi. Düşük olunca etrafında kanama olur sende yok dedi. Ama belkide gelişimi durdu yada ilişki sonrası olmuş olabilir. Kanama yine olursa gel dedi, suanlık birşey yok ama en kötüsünede hazirim yapacak birşey yok rabbim hayırlısını versinÇok teşekkür ederim.Evet lütfen vakit kaybetmeyin![]()
İlk 3 ay dikkat etmelisiniz ilişki riskli. Ben neredeyse 15. Haftadayim hamileyken hiç denemedim temkinliyim açıkçası5 haftalık hamileyim, kese dün gözüktü. Hcg değerimde güzel artıyor. Dün eşimle ilişkiye girdim ve bikac saat sonrası hafif pembe lekelenme oldum ve adet sancısı cektim. Sizce ilişkiden kaynaklı olabilirmi?
Kalp atışına kadar beklemeniz gerekiyor artık.kanama alanı yoksa yine de içiniz rahat olsun stres yapmayın bende vardı çünkü.Dun aksam gittim acildeki kadin dogum doktoruna, kesede hicbi sıkıntı yok dedi. Düşük olunca etrafında kanama olur sende yok dedi. Ama belkide gelişimi durdu yada ilişki sonrası olmuş olabilir. Kanama yine olursa gel dedi, suanlık birşey yok ama en kötüsünede hazirim yapacak birşey yok rabbim hayırlısını versin
Haklisin eşime dedim birdaha yok :)İlk 3 ay dikkat etmelisiniz ilişki riskli. Ben neredeyse 15. Haftadayim hamileyken hiç denemedim temkinliyim açıkçası
Bende hic kanama olmadi ama ben yumurtlama sonrasi hic iliskiye girmemistim esimleHaklisin eşime dedim birdaha yok :)
Banada ayni fitili verdi, kullandim agriyi hafifletti :)Bende hic kanama olmadi ama ben yumurtlama sonrasi hic iliskiye girmemistim esimlesonra akintimda kahvelik gordum ama cook silik belki bana oyle geldi bilmiyorum doktor progestan fitil vermisti 12 hafta hic iliskiye girmedik sonra izin aldik doktordan oyle. Ama kanama alani vs bende de yoktu.