Gebeliğe Hazırlık Gebelikte ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ultrosana gittiğin de sor gerkki bilgiyi veriyorlar

Benim gebeliğim risksiz 8. Haftadayim doktorum ilk üç ay uzak durmami tavsiye etti ne olur ne olmaz diye.

Merhaba doktorunuz ne dedi ? Tüp bebek ile hamileyim oyuzden 12. Haftanın dolmasını bekledik ilişki için bundan sonrası için sorun olmaz sanıyorum

Merhaba doktorunuz ne dedi ? Tüp bebek ile hamileyim oyuzden 12. Haftanın dolmasını bekledik ilişki için bundan sonrası için sorun olmaz sanıyorum
Dikkat edin bu gunlerde dedi biz 3.4gun bekledik kanama olmadı dukkat ederek yaptık şuan sorun yok

5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
Merhaba, önerim bi süre yapmasaniz daha iyi olur. Sonra düşünmektense bastan önlem daha iyi. Benim hicbir sorunum kanama agri vs yoktu 12 yi bekliyorduk zaten ama 9. Haftada hic yokken kanama alanlari gözüktü mesela, belirtisiz. Mecburi yasaklandi o zamanda. 15 16. Haftaya kdr yasakladık diyebilirim. Sizde benve dikkat edin

Bende sordum 6 haftalik iken yok kanaman olmadığı süre yasaklanmiyo ama 7.8 haftalarda ilişki sonrası hafif bir kanama oldu 1 sefer sadece hemen doktorumu aradım korkma dedi 1 hafta ilişkiye girme dedi kansman peçeteyi doldurursa gel hemen dedi zaten tek seferlik ve çok azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…