1500-2000 arası vajinal, 3000 civarı da karından görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah..Kizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.
Perşembe günu tekrar cagırdı doktor sizce erken mi olur gidip tekrar goremezsem stres yaparım diye dusunuyorum1500-2000 arası vajinal, 3000 civarı da karından görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah..
Yani düzenli artarsa %60 bile artsa 31 Aralık'ta 840, 2 Ocak'ta 1300, 4 Ocak'ta 2080 oluyor. Vajinal görünür hatta belki karından bile.. üşenmedim hesap makinesiyle hesapladım:))Perşembe günu tekrar cagırdı doktor sizce erken mi olur gidip tekrar goremezsem stres yaparım diye dusunuyorum
Teşekkür ederim:)) vajinal baktırmak istemiyordum doktorum bakmıyorum zaten dedi o yüzden endişeliyidim.Yani düzenli artarsa %60 bile artsa 31 Aralık'ta 840, 2 Ocak'ta 1300, 4 Ocak'ta 2080 oluyor. Vajinal görünür hatta belki karından bile.. üşenmedim hesap makinesiyle hesapladım:))
Amin inşallah teşekkür ederimGöbek bölgeniz cok yaglı degilse karından 1200 civarı görülüyor, tabi ultrason kalitesi de önemli. Haftanıza gore vajinal ztn net gozukur diye dusunuyorum. Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben ilk kan verdiğimde 1200 dü 6gün sonra kontrole gittiğimde kese görünmüştü karındanKizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.
Haklısınız teşekkür ederimBen 5. Haftada yani reglim bir hafta gecikince kan verip, 6. Haftada keseyi görmeye gitmiştim. Çok acele etmemek daha iyi oluyor bu tarz süreçlerde. Strese girmemiş oluyorsunuz
Bende pazartesi gidicem sanırım bu gidişleBen ilk kan verdiğimde 1200 dü 6gün sonra kontrole gittiğimde kese görünmüştü karından
Belki yarın görünür sizin, güzel haberler bekliyoruzBende pazartesi gidicem sanırım bu gidişle
Teşekkür ederim haftaya gideceğim muhtemelen garanti olmasi için2000 üzeri vajinalden 4000 üzeri de karindan gözükür ama yapısal olarak da degisir 3. hamilelik bu benim 3 ünde de 6000 olmadan kese gözükmüyor benim
Altıncı haftadaKizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.
Yumurtlama zamanını bilmiyorsanız benim tavsiyem erken gitmeyin insan acayip stres oluyor. Ben ilkinde 5. haftada kese gördüm ikincide 7. haftada kese gördüm geç döllenmeymişKizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.
Geç döllenme de bi sorun oluyo mu sizin son durumunuz neYumurtlama zamanını bilmiyorsanız benim tavsiyem erken gitmeyin insan acayip stres oluyor. Ben ilkinde 5. haftada kese gördüm ikincide 7. haftada kese gördüm geç döllenmeymiş
Nasıl bir sorun anlamadım? Normal tarihe göre geç yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor yani gebelik daha geç oluşuyor başka bir farkı yokGeç döllenme de bi sorun oluyo mu sizin son durumunuz ne
Ne bileyim iki düşük geçirdim şimdi hamileyim 6+3 bebek görünmüyo hala geç döllenme olabilir dedi başka bi şey demedi korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan siz kaçıncı haftada gördünüzNasıl bir sorun anlamadım? Normal tarihe göre geç yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor yani gebelik daha geç oluşuyor başka bir farkı yok
Bi de merak ettiğim geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorlar boş gebelik olsa şimdiye kadar anlar söylerler miydiNasıl bir sorun anlamadım? Normal tarihe göre geç yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor yani gebelik daha geç oluşuyor başka bir farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?