Benim de öyle 6+4 uygulamaya göre doktora gittim kese var bebek yok doktorum haftaya gel bakalım dedi boş gebelik de olabilir dedi ama ben 22.gün yumurtladım yani 16 kasım adet oldum 6-7 aralık ovu testinde pik gördüm 8 aralıkta silindi o üç günü değerlendirdik ama şuan bebek görünmemesi beni acayip korkutuyo yani normal mi değil mi anlamıyorumNe bileyim iki düşük geçirdim şimdi hamileyim 6+3 bebek görünmüyo hala geç döllenme olabilir dedi başka bi şey demedi korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan siz kaçıncı haftada gördünüz
Bebeği ilkinde 6. haftada gördüm ikincide 8. haftada gördüm. Benim de öncesinde iki düşüğüm var onlarda keseyi gördükten sonra yavaş gelişiyordu ve bebek oluşmuyordu daha doğrusu oluşuyordu ama kalp atışı olmuyordu.Eğer kese düzgün gelişiyorsa sabırla beklemek gerekiyor maalesef.Çok stresli birşey. Kese büyüyüp belirli bir çapa geldiği zaman hala bebek görünmüyorsa o zaman boş gebelik diyorlar.Sanırım 20-25 mm gibi birşeydi ama emin değilimNe bileyim iki düşük geçirdim şimdi hamileyim 6+3 bebek görünmüyo hala geç döllenme olabilir dedi başka bi şey demedi korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan siz kaçıncı haftada gördünüz
Anladım teşekkür ederimBebeği ilkinde 6. haftada gördüm ikincide 8. haftada gördüm. Benim de öncesinde iki düşüğüm var onlarda keseyi gördükten sonra yavaş gelişiyordu ve bebek oluşmuyordu daha doğrusu oluşuyordu ama kalp atışı olmuyordu.Eğer kese düzgün gelişiyorsa sabırla beklemek gerekiyor maalesef.Çok stresli birşey. Kese büyüyüp belirli bir çapa geldiği zaman hala bebek görünmüyorsa o zaman boş gebelik diyorlar.Sanırım 20-25 mm gibi birşeydi ama emin değilim
Bir daha ne zamna gdeceksın dr aBenim de öyle 6+4 uygulamaya göre doktora gittim kese var bebek yok doktorum haftaya gel bakalım dedi boş gebelik de olabilir dedi ama ben 22.gün yumurtladım yani 16 kasım adet oldum 6-7 aralık ovu testinde pik gördüm 8 aralıkta silindi o üç günü değerlendirdik ama şuan bebek görünmemesi beni acayip korkutuyo yani normal mi değil mi anlamıyorum
Canım gittim doktora kese ve kalp atışı gördük çok şükür ben en son 16 kasımda adet gördüm 16 kasımda sabah test yaptım çok silik çizgi vardı öğlen hastaneye gittim kan verdim 5,77 çıktı iki güne bir kan verdim takip ettik 1 ocakta gittim kese vardı ama bebek yoktu 8 ocakta bebekde kalp atışı da vardıBir daha ne zamna gdeceksın dr a
Bat kaçtı da olmadın ve beta kaçla ogrendın acaba merk ettm
Ben suan 5+4 üm cuma gidecegim 3 ocakta minik kese vardı bos bakalım doldu mu :/Canım gittim doktora kese ve kalp atışı gördük çok şükür ben en son 16 kasımda adet gördüm 16 kasımda sabah test yaptım çok silik çizgi vardı öğlen hastaneye gittim kan verdim 5,77 çıktı iki güne bir kan verdim takip ettik 1 ocakta gittim kese vardı ama bebek yoktu 8 ocakta bebekde kalp atışı da vardı
Canım çok erken ondan görmemişsindir 6 ve 7 haftalarda görünüyormuş minikler korkma inşallahBen suan 5+4 üm cuma gidecegim 3 ocakta minik kese vardı bos bakalım doldu mu :/
Değerin çok güzel canim bende aranıza yeni katıldım bende aşı yöntemiyle hamile kaldım ilk kan değerim 255 ikinci yaptırdığımda 121 şe düştü sizce hamilemiyim deyilmiyim şuan çok kötüyümKizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.
Bn keseyı 4. Haftada gördüm cuma gidecegim belki erken grdugum gibi erkende duyarımCanım çok erken ondan görmemişsindir 6 ve 7 haftalarda görünüyormuş minikler korkma inşallah
Düşüyor olması sıkıntı olabilir gibi sanki ama insallah yapılan labaratuvarla alakalı sorundur bazıları oyle olabliyor o ndenle synı yere vermek lazmDeğerin çok güzel canim bende aranıza yeni katıldım bende aşı yöntemiyle hamile kaldım ilk kan değerim 255 ikinci yaptırdığımda 121 şe düştü sizce hamilemiyim deyilmiyim şuan çok kötüyüm
İnşallah görürsün canım ama görmezsen de korkma daha küçüktürBn keseyı 4. Haftada gördüm cuma gidecegim belki erken grdugum gibi erkende duyarım
Bugun gittim 12 mm olmuş kese ama daha bos :) sizin doldugunda kaç mm di kese acabaİnşallah görürsün canım ama görmezsen de korkma daha küçüktür
Bilmiyorum canım doktor söylemedi bende sormadım hiçBugun gittim 12 mm olmuş kese ama daha bos :) sizin doldugunda kaç mm di kese acaba
Sen bana umut oldun bende gittim bugün 6 haftalık olması gerekirken kese var bebek yok 4 5 haftalık daha çok yeni dedi umarım bende güzel haber alırım bir kürtajım olmuştu çok korkuyorum pazartesi 1050 di beta değerim şuan 4000 bin falan olması gerek mesela ama kese var bebek yokCanım gittim doktora kese ve kalp atışı gördük çok şükür ben en son 16 kasımda adet gördüm 16 kasımda sabah test yaptım çok silik çizgi vardı öğlen hastaneye gittim kan verdim 5,77 çıktı iki güne bir kan verdim takip ettik 1 ocakta gittim kese vardı ama bebek yoktu 8 ocakta bebekde kalp atışı da vardı
Canım benim de bir kürtajım var geçen sene oldum bende çok korkmuştum korkma Allahın izniyle görüceksin zaten bende 7+4 iken gittim bebeği görmeye ama ultrasonda bebek 6+3 çıktı biliyorum biraz zor beklemek ben bir hafta kafayı yiycektim artık ama çok şükür boşa stres olmuşum dedim sende stres yapmaSen bana umut oldun bende gittim bugün 6 haftalık olması gerekirken kese var bebek yok 4 5 haftalık daha çok yeni dedi umarım bende güzel haber alırım bir kürtajım olmuştu çok korkuyorum pazartesi 1050 di beta değerim şuan 4000 bin falan olması gerek mesela ama kese var bebek yok
Çok sağol canım amin inşallah hayırlısı neyse o olsun o zamanCanım benim de bir kürtajım var geçen sene oldum bende çok korkmuştum korkma Allahın izniyle görüceksin zaten bende 7+4 iken gittim bebeği görmeye ama ultrasonda bebek 6+3 çıktı biliyorum biraz zor beklemek ben bir hafta kafayı yiycektim artık ama çok şükür boşa stres olmuşum dedim sende stres yapma
Beta 1000 lere 2000 binlere çıkınca gözükürKızlar adetime 3 gün kala beta 541 çıktı hastaneye doktor kontrollüne gittik kese henüz oluşmamış dedi . Tekrar test yapmana gerek yok dedi acaba kese kaçıncı haftada oluşur
Amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahÇok sağol canım amin inşallah hayırlısı neyse o olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?