Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederim.Herşey Allahtan bol bol dua okuyun ve uyuyun inşallah keseyi görürsünüz yarın
Çok teşekkür ederim insallah.Herşey gönlünce olsun inşallah bende öyle sabahı sabah etmiştim dua et ve uyumaya çalış inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya![]()
Progesteron basladi doktorum küçük bi kanama goruyorum kesenin yaninda dedi korkuyorumHerşey Allahtan bol bol dua okuyun ve uyuyun inşallah keseyi görürsünüz yarın
Progesteron basladi doktorum küçük bi kanama goruyorum kesenin yaninda dedi.Herşey gönlünce olsun inşallah bende öyle sabahı sabah etmiştim dua et ve uyumaya çalış inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya![]()
Olabilen bisey bu istirahat ve ilaçla geçerProgesteron basladi doktorum küçük bi kanama goruyorum kesenin yaninda dedi.
Dimi ya korktum bendeOlabilen bisey bu istirahat ve ilaçla geçer
Çok teşekkür ederim. Benimde küçük dedi hap verdi sadeceBenimde çok çok küçük bir kanamam olmuştu şuan hala progestan fitil kullanıyorum canım geçer sıkıntı yapma
Cok teşekkür ederimGeçer canım ihmal etmeden iç
Bende de olmustu progestan geçiriyor sağlıkla al kucağınaProgesteron basladi doktorum küçük bi kanama goruyorum kesenin yaninda dedi.
Progestan sabah yutmamı söylemişti akşam uyumadan önce de o Hapı fitil gibi o bölgeye yerleştirmemiProgesteron basladi doktorum küçük bi kanama goruyorum kesenin yaninda dedi.
Çok teşekkür ederim inşallahBende de olmustu progestan geçiriyor sağlıkla al kucağına![]()
Bana iç dedi 100 mg gunde 3 defa. Mide bulamtisi yapar birakma yapsada dediProgestan sabah yutmamı söylemişti akşam uyumadan önce de o Hapı fitil gibi o bölgeye yerleştirmemi![]()
Bende yapmıştı canım bana günde 2 dedi ama sen doktor ne dedi ise onu yap sadece akşamları fitil gibi kullanman gerek o bölgeye (bebegın çıkacağı yerBana iç dedi 100 mg gunde 3 defa. Mide bulamtisi yapar birakma yapsada dedi
Bana öyle demedi gunde üç defa iceceksin tok karna dedi. Icilebiliyor dimi. Ben yanlış anlamayımBende yapmıştı canım bana günde 2 dedi ama sen doktor ne dedi ise onu yap sadece akşamları fitil gibi kullanman gerek o bölgeye (bebegın çıkacağı yer) alttan uygulamak daha etkili demişti doktor bana o yüzden akşamları oraya uyguluyordum
İçebilirsin benımkıde hap tı ama içiyordum ama mise bulantısı yapıyordu tabı hap bitince anladım bulantılar ondanmısBana öyle demedi gunde üç defa iceceksin tok karna dedi. Icilebiliyor dimi. Ben yanlış anlamayım![]()