Gebelikte ishal 😱

Cherryberyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
59
51
8
33
Kızlarrr merhaba 7 haftalık hamileyim . 4 gündür ishalim normalde kabızlık sorunu olur bende tam tersi benim gibi olan anne adayları varmı? Ne gibi yollar izlediniz yardım pleaseee

Kızlarrr merhaba 7 haftalık hamileyim . 4 gündür ishalim normalde kabızlık sorunu olur bende tam tersi benim gibi olan anne adayları varmı? Ne gibi yollar izlediniz yardım pleaseee ❣
Canım muz ye. Şekersiz türk kahvesi iç. Bir de beyaz ekmek tüket. Mide sıvını alsın

Bana da oldu, probiyotik yopurt yedim
Bi de katı yiyecekler
Geçmişti

Rica ederim
Amin amin
Siz de görüceksiniz hayırlısıyla

Ben de normalde kabızlık çekerim.İlk aylar hep ishaldim bir de sancıyla geliyordu.Dördüncü aydan sonra bu durum düzeldi neyse ki.Her sancıda bebekle mi alakalı demekten mahvoluyordum.Dışarda yemek yemekten korkar hale gelmiştim.Bana muz,leblebi ve kola iyi geliyordu.Kola zararlı ama az içiyordum.Su gibi hiç geçmiyorsa yarım çay bardağı suya üç çay kaşığı türk kahvesi koyup karıştır.Üstüne de limon sıkıp hemen iç ardından da su.Tadı çok kötü ama anında keser.

Hemen deniyorum inşallah işe yarar

Benim normalde cok calisir ama bulantidan o kdr muz yiyorum ki ben bile tembellestirdim
Resmen bagirsaklari. Bence cok calismasi daha iyi gazin birikmez ama bol sivi tuket susuz kalma

Benim normalde cok calisir ama bulantidan o kdr muz yiyorum ki ben bile tembellestirdim
Resmen bagirsaklari. Bence cok calismasi daha iyi gazin birikmez ama bol sivi tuket susuz kalma
Kilo kilo muz yiyorum desem yalan olmaz banamısın demiyor 4 lt su içiyorum susuz kalmasın bebem diye internette okudum 1 günden uzun süren ishaller tehlikeli olabiliyormuş.

En iyi çözüm kuru kahve çay kaşığıyla zararı yok 2 kaşık yiyebilirsin anında etkisini görürsün

Kızlarrr merhaba 7 haftalık hamileyim . 4 gündür ishalim normalde kabızlık sorunu olur bende tam tersi benim gibi olan anne adayları varmı? Ne gibi yollar izlediniz yardım pleaseee

Bende normalde hep kabiz olurken hamilelikte ishal olmustum. Ama okudugum kadariyla rahmin baskisindan dolayi oluyormus yinede doktorunuza danisin. Dehidrasyon yasamamak adina belki serum onerebilir. Bol su icin birde kefir icin cok iyi geliyor. Hem bebise hem bagirsaklara hemde size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…