- 4 Mayıs 2019
- 59
- 51
- 8
- 33
- Konu Sahibi Cherryberyy
Kızlarrr merhaba
7 haftalık hamileyim . 4 gündür ishalim
normalde kabızlık sorunu olur bende tam tersi
benim gibi olan anne adayları varmı? Ne gibi yollar izlediniz yardım pleaseee 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım muz ye. Şekersiz türk kahvesi iç. Bir de beyaz ekmek tüket. Mide sıvını alsınKızlarrr merhaba7 haftalık hamileyim . 4 gündür ishalim
benim gibi olan anne adayları varmı? Ne gibi yollar izlediniz yardım pleaseee ❣
![]()
Ah kaç kilo muz yedimCanım muz ye. Şekersiz türk kahvesi iç. Bir de beyaz ekmek tüket. Mide sıvını alsın
Teşekkür ederim tavsiyeler içinBana da oldu, probiyotik yopurt yedim
Bi de katı yiyecekler
Geçmişti
Rica ederimTeşekkür ederim tavsiyeler içinİçim rahatladı kötü bişi olcak diye korkuyor insan
maşşallah 38. Haftadaymışsınız rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin banada o öğünleri görmeyi
![]()
Hemen deniyorum inşallah işe yararBen de normalde kabızlık çekerim.İlk aylar hep ishaldim bir de sancıyla geliyordu.Dördüncü aydan sonra bu durum düzeldi neyse ki.Her sancıda bebekle mi alakalı demekten mahvoluyordum.Dışarda yemek yemekten korkar hale gelmiştim.Bana muz,leblebi ve kola iyi geliyordu.Kola zararlı ama az içiyordum.Su gibi hiç geçmiyorsa yarım çay bardağı suya üç çay kaşığı türk kahvesi koyup karıştır.Üstüne de limon sıkıp hemen iç ardından da su.Tadı çok kötü ama anında keser.
Kilo kilo muz yiyorum desem yalan olmazBenim normalde cok calisir ama bulantidan o kdr muz yiyorum ki ben bile tembellestirdim
Resmen bagirsaklari. Bence cok calismasi daha iyi gazin birikmez ama bol sivi tuket susuz kalma
Kızlarrr merhaba7 haftalık hamileyim . 4 gündür ishalim
benim gibi olan anne adayları varmı? Ne gibi yollar izlediniz yardım pleaseee
![]()
İshali ne yaptın canım gittin mi doktora?Kilo kilo muz yiyorum desem yalan olmazbanamısın demiyor 4 lt su içiyorum susuz kalmasın bebem diye
internette okudum 1 günden uzun süren ishaller tehlikeli olabiliyormuş.
![]()
Gittim bugün. Probiyotik önerdi eğer geçmezse tahlil yaparız dedi . Probiyotik olarak önerdiğini almadım ama marketlerde hazır probiyotik ayran ve yoğurt var ondan aldım bakalım nasıl olcakİshali ne yaptın canım gittin mi doktora?