Gebelikte iştahsızlık

eliz777_erz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
1
0
1
24
14+5 gebeyim hala iştahsızlıgım devam ediyor hemen doyuyorum bişey yiyemiyorum çocuk beslenemez mi acaba endişeleniyorum iştahım böyle mi devam eder düzelir mi henüz kontrole gitmedim gidince bu konusan bahsedecegim

14+5 gebeyim hala iştahsızlıgım devam ediyor hemen doyuyorum bişey yiyemiyorum çocuk beslenemez mi acaba endişeleniyorum iştahım böyle mi devam eder düzelir mi henüz kontrole gitmedim gidince bu konusan bahsedecegim
Benim de 12 ye kadar böyleydi hatta hiçbir şey yiyemiyordum su dahi içemiyordum. 16.haftadan sonra biraz olsun kendime geldim ama hala çok iştahlı değilim süt kefir meyve kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum mümkün oldukça ama doktorunuza mutlaka danışın belki vitamin tarzında birşeyler verir

15 16.haftaya kadar ben de öyleydim sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Yoğun derecede yemek yiyemiyordum fakat çocuk için süt, ayran, meyve yemeye çalışıyordum. Canınız yemek yemek istemezse bile en azından vitamin açısından meyve yiyin. Bebeğimin kilosunu etkilemedi çok şükür benim çünkü her türlü depodan beslenirmiş bebek biz bir şey yemesek de. Ama depo oraya gittiği için biz eksik kalıyoruz ve bu sizde yorgunluk, kansızlık yapabilir

Back
X