- 14 Ekim 2009
- 681
- 80
- 123
- Konu Sahibi mangomango
-
Ben 15+6 yım.Ayakta göbeğim yok,yatınca var ufak bişi.Ama ben ilk başta bulantılar 4 kg verdim ve anca 3 nü geri aldım.Midem çok hassas.Ben de neden karnım büyümüyor diye kafaya taktım.Bence aşırı kg almadıysanız göbek olması kötü bişi değil.Ben de birkaç kg almalıyım ama midem hala pek iyi değil.
Bende 6. haftadan itibaren 8.5 kilo verdim. Su anda 16. haftadayim ve gobegim yok. Daha dogrusu biraz kilolu hamile kaldigim icin zaten gobegim vardi, hala ayni gobek duruyor. Hamile oldugumu bilmeyen herkes kilo vermis olmami ovuyor, ben de bulantilar gecse de uc ay sonra yedigim bir seyden zevk alsam diyorum.
Bence asiri kilo almadiginiz surece karninizin/gobeginizin cikmasinda bir sakinca yok. Minyon yapili iseniz ozellikle, hamilelik daha cabuk gozle gorulur oluyor sanirim.
Ben 1.60 boyundayım. Hamileliğe 53 kilo ile başladım. 10 haftadayım ve 1 kilo da verdim bulantılardan dolayı.
Ama bildiğiniz göbeğim var. Böyle orta boy bir kavun kadar
Korkuyorum vallahi çünkü göğüslerim 3 beden büyüdüler.
Çok çatlayacağım sanırım ben değil mi
Cnm çatlamasın onla yüzde yüz ilgisi yok.internette ikiz gebe kadın gördüm tek çatlağı yok karnı o kadar büyük kü düşecek sanki.ama ben mesela 10 kg da alsam çatlarım büyük ihtimal.annem ablam çok çatlamış çünkü.göğüslere gelince ben de 3 beden attım valla
Yarin 19a basliyorum. 1.5 kilo aldim son bir haftadr cikti gobegim. Yine de cok belli degil
Bende bir hariplik var o zaman :18:
Kilo bile almadım 1 kilo da verdim ama resmen göbeğim var benim bir kavun kadar
O haftalarda oyle oluyorbebek degil gaz o buyuk ihtimalle. Benim de 8-10 da oyleydi sonra normale dondum. Simdi asagidan cikiyor zaten,gobek deliginin altindan. Bebekler oralarda cunku ilk 3ay gaz problemi cok oldu herkeste
Canim selam, göbeğin 10 haftada cikmaz daha dogrusu bebek daha minicik. Herkesin o kadarlik bi sismesi oluyor merak etme. Ben su an 35. Haftadayim goren 6. Aydayim saniyor karnim o kadar şişti sadece.bu kişiden kişiye değişiyor.senin karnin 5. Ayla birlikte belli olmaya baslicaktir tahminim.
kuzucummmmm
Bende 15 haftaligim sadece 500gr aldimama gel gor ki bi gobis var goren anliyo hamile olduğumu basketbol topu yutmus gibiyim
Süper işte buna çok sevindimBu göbeğin belli hamilelikten olmadığı sanki. Böyle çok yemek yemişim gibi :44:
O zaman bekleyip göreceğimÇok teşekkür ederim
Rica ederim:) insan kiloda almadim daha 3ay olmadan ne bu gobek diyo, kendimden biliyorumama su 1haftadr cikan sey gercek bak bebegin tek tarafa toplandigini, hareket ettigini pit pit vurdugunu hissediyorum heh iste bebek diyorum
kuzucummmmmkiz arkadaslarim geldi sok oldular gobegime gozunu alamadi bi tanesi gobegimden ben resmen sisiom
beslenmeme dikkat ediyorum sukur ki bebisimde satimla uyumlu... Ben gobisim ciksin hemen hamile kiyafetleri giyeyim die can atiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?