gebelikte kaçırılmaması gerekn kontrol haftaları 28. haftada ne var?

boncuk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
57
2
36
Giresun
Kızlar ben şu an 27. haftamdayım,doktorum kasım sonu gibi gel demişti o zaman 29. haftada olucam.
ama ben kasım sonu değil de aralık 10 gibi gitsem diyorum hem 32. hafta raporumu da alırım doktorum oturduğumuz yere 1 saat mesafede de 10 gun arayla 2 kez git gel olmasın diye.
bi yandan da acaba o zaman yanı 29. haftada yapılan özel bi test,kaçırılmaması gereken bişi mi var diye geçiyo aklımdan bilenler yardımcı olabilir mi bana?
bu arada muayenesi kaçırılmaması gereken gebelik haftaları;12,22,32 ve 36'ymış tv'de bi kadın doğum uzmanı söylemişti.

canım eğer 24-28 arası yapılan şeker yüklemesi yapıldıysa başka bi test yok bildiğim kadarıyla..ama yinede doktoruna telefon et sor bence...

şeker yüklemem yapıldı hem 50 gr hem 100 gr olanı.
ben de internetten baktım özel bişi yazmıyo ama aklıma şey geldi acaba o ara çatı kontrolü filan mı var?
teşekkür ederim bu arada canım.

Canim kan uyusmazligin varsa 28.haftada tekrar iyne vurulman gerekiyor...Bende var 2 hafta önce vuruldum 28.haftada yine vurulacakmisim ...

hmm iyi o zaman bnm acele etmeme gerek yok 32. haftada gider hem raporumu alırım hem de muayenemi olurum...doktora gitmenin en güzel yanı benm için ultrasonda oğlumu görmek onun dışında çok sıkıldım :))

önemli bi durum olsaydı doktorun ona göre çağırırdı zaten merak etme

Back
X