Gebelikte kafein bağımlılığı

Bikupakahve

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
536
802
33
31
Kızlar ,
Belki saçma gelecek ama benim sorunum kafein(kahve ve çaaayy)

Gebelikten önce de kahve içmeden kendime gelemiyordum. Biraz alık oluyordum. Kendime gelmem için kahve içmem gerekiyordu.

Gebelikte de bu durum arttı. Konsantrosyonum azaldı, sürekli bir halsizlik, keyifsizlik hali..kahve içmeden duramıyorum
İnsanlar da diyor ki çok kafein alırsan bebeğin huzursuz olur vs. Bir de kahve demir değerini düşürüyorzaten düşük.. dr da demir ilacı verdi ama daha kullanmaya başlamadım.

Kısaca benim sinir sistemim kafein ile uyarılmaya alışmış. Nasıl bırakabilirim? Nasıl daha canlı olabilirim?

Eşiniz size kahve yaparken kafeinsiz kahvelerden yapsa ama siz bilmeseniz plasebo etkisiyle yine kahve içtiğinizi kafein aldığınızı düşünebilirdiniz ama ben söyleyince o etki kaçar galiba :)

Ya ilaclarina niye baslamadin sen baya oldu gebelgn hemen baslamalisinnn. Bebegini dusun cay ic ama cok icme . Kahveyide gunde bir finca gecmedigi surece problem yok demisti benim doktorm

Eşiniz size kahve yaparken kafeinsiz kahvelerden yapsa ama siz bilmeseniz plasebo etkisiyle yine kahve içtiğinizi kafein aldığınızı düşünebilirdiniz ama ben söyleyince o etki kaçar galiba :)
Onu da yaptık ama kafeinsiz kahvenin tadı bile tuhaf yine de öneri için teşekkürler

Ya ilaclarina niye baslamadin sen baya oldu gebelgn hemen baslamalisinnn. Bebegini dusun cay ic ama cok icme . Kahveyide gunde bir finca gecmedigi surece problem yok demisti benim doktorm
Evet ama bir türlü hiç ilaç içesim gelmiyor. Ya da bir gün içiyorum diğer gün içmiyorum (
Dr da bana mümkünse içme dedi. Ama ben bir bağımlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…