- Konu Sahibi PembePanter
AmIn aynen oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski mesajları oku canım.
benim de başıma geldi kızım 5,5 oğlum 3,5 yaşında şimdi
Merhaba canım ..bu zamanda yazmışın sonuç ne oldu merak ettim..simdi tekrar hamile görüyorum..lekelenmeler nasıl oldu tedavi ne yaptı doktorun..benim 4.gebeligim ilk defa böyle oluyor kanamalı lekelenmeli..diğerlerini kaybettim ilki ikiz erken doğum oldu 24 haftalık digerleride kalp atışlarını duyamadan kaybettim..bilgilendirirsen sevinirim..doktoruma kalsa hic önemli değil sadece istirahat diyor ama çok sıkıldım artik..Özlemcim ben de bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım. Ben anlamadım bu lekelenmeyi. Bazen tamamen kesiliyor bazen tekrar başlıyo. Dün bütün gün bişey yoktu bu sabah uyandığımda yine vardı hemde yoğun bir akıntıyla beraberama şimdi yine hiçbirşey yok. Doktor hala sorun yok diyo arkadaşımızın dediği gibi hamileliğin tadını çıkarmak gerek bence kafaya taktıkça kurtulamayacaz bu lekelerden gibi geliyor bana:)) Öpğyorum canım ..
Ilk gebeligimde en az 4-5 defa yasadim birinde hastanede de yattim simdi kizim 4 yasinda.bu gebeligimin ilk aylarindada oldu yine...
Doktorum bana ilaç bile vermemisti benim sagligimla ilgili bir sıkıntı yok diye sağlıklı bir bebek anneye tutunur eğer tutunmuyorsa doganin dengesi engel olmamaliyiz demişti. Ki zaten yerlesme kanamadiymis onlar değil kahve kirmizi bile geldigi oldu. Bişi olmaz Allah in izniyleYAAA AMA SEN BİTANESİN COK SAGOL MORAL OLDUN BGN RANDEVUM VAR KESEYE BAKCAZ