gebelikte kahvelekelenme yaşayan ve bebeğini dünyaya getiren varmı????

kahverengi akıntıya ağrı eşlik ediyor mu yazmamışsınız arkadaşlar.. ben de var daha hamile olduğuma inanamadan bu olmadı şimdi yaaa... bütün ketfim kaçtı. yarın acilen doktora gidicem.. sonucu yazarım. formu okumak içimi çok rahatlattı, Allah cevap yazanlardan razı olsun. netten okuduğum bilgiler beni panik yaptı. ama burayı okuyunca birçok kişi yaşamış meğer bu sorunu. Allaha emanet bebeklerimiz. o esirgesin. nasip değilse olmaz ne yapsak. kısmettttttttttttt........

ben 25 haftalık hamileyim bu sabah kahverengi kanama görünce hemen hastaneye gittim bebek Allaha şükür iyiymiş rahimde yumuşak herhangi bir kasılma yok bide alttan bakalım dedi alttan muayene etti rahim ağzında yara varmış kanamayı o yapmış olabilirmiş ama kahverengi olduğu için yeni değil eski bir kanamaymış kahverengi ve akıntılı kanamayı çok önemsemiyoruz ama yinede ilaç yazalım dedi düşük önleyici ve magnezyum birde fitil yazdı aslında bu tarz kanamların neden olduğunu doktorlarda tam bilemiyo ondan olabilir bundan olabilir diye bişeyler geveleyip duruyorlar yinede korkuyorum erken doğum olur diye ileri haftalarda başına böyle bişey gelip zamanında doğum yapan oldumu lütfen yazın .....

Ayyyy kızlar benim de bugün lekelenmem oldu 3 haftalik hamileyim cok canım sıkıldı :( simdi uzaniyorum kalkmiyorum korkumdan kanamam falan olmaz inşallah yaaa pazartesi dr a gidicem insallah yine olmaz lekelenme :(

Özlemcim ben de bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım. Ben anlamadım bu lekelenmeyi. Bazen tamamen kesiliyor bazen tekrar başlıyo. Dün bütün gün bişey yoktu bu sabah uyandığımda yine vardı hemde yoğun bir akıntıyla beraber:KK43: ama şimdi yine hiçbirşey yok. Doktor hala sorun yok diyo arkadaşımızın dediği gibi hamileliğin tadını çıkarmak gerek bence kafaya taktıkça kurtulamayacaz bu lekelerden gibi geliyor bana:)) Öpğyorum canım ..
Merhaba canım ..bu zamanda yazmışın sonuç ne oldu merak ettim..simdi tekrar hamile görüyorum..lekelenmeler nasıl oldu tedavi ne yaptı doktorun..benim 4.gebeligim ilk defa böyle oluyor kanamalı lekelenmeli..diğerlerini kaybettim ilki ikiz erken doğum oldu 24 haftalık digerleride kalp atışlarını duyamadan kaybettim..bilgilendirirsen sevinirim..doktoruma kalsa hic önemli değil sadece istirahat diyor ama çok sıkıldım artik..

5 hafta 2 gunluk hamileyim sabah kalkdim wc de bakdim camur gibi akinti dr hemen gittik..camur gibiden kirmiziya donusdu varana kadar..sltdan ultrasyon benek kalp atisi gorundu yumurtaliklar. Hersey normal progeston verdi 200mg sabah aksam...hemen icdim bakdim kahvetengi oldu yine bakalim hayirlisi....

Bende ayni durumdan muzdaribim acik kahverengi nescafe rengnde gelio 5 gundur bgn acik pembede geldi beta hcg artislari guzel . yarin kese var mi die bakcaz bakalim mutlaka haber etcem herkez haber etcem demis etmemis sata gore bgn 5+0 ım

Ilk gebeligimde en az 4-5 defa yasadim birinde hastanede de yattim simdi kizim 4 yasinda.bu gebeligimin ilk aylarindada oldu yine...

YAAA AMA SEN BİTANESİN COK SAGOL MORAL OLDUN BGN RANDEVUM VAR KESEYE BAKCAZ
Doktorum bana ilaç bile vermemisti benim sagligimla ilgili bir sıkıntı yok diye sağlıklı bir bebek anneye tutunur eğer tutunmuyorsa doganin dengesi engel olmamaliyiz demişti. Ki zaten yerlesme kanamadiymis onlar değil kahve kirmizi bile geldigi oldu. Bişi olmaz Allah in izniyle

Kızlar yardm edin 24 haftalk hanileyim üç haftadır her hafta kahverengimsi lekelenme geliyor plasenta aşağdaymş çok korluyorm bnm durumjmda olan varmı

Back
X