• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kahverengi akıntı korkuyorum

Derya12344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
829
270
33
14 haftalık gebeyim, bir kaç gündür kabızım bu gün biraz tuvalette zorlandım bacaklarımı ufak tabure koydum ama çok alçak akşam üzeri bir damla kahverengi sümüksü bir damla kahverengi akıntı olmuş ilk dönemde de kanamam olmuştu çok endişe etmiştim yine korku sardı acaba zorlandım diye mi oturma şeklinden mi lütfen bilen yorumlasın

14 haftalık gebeyim, bir kaç gündür kabızım bu gün biraz tuvalette zorlandım bacaklarımı ufak tabure koydum ama çok alçak akşam üzeri bir damla kahverengi sümüksü bir damla kahverengi akıntı olmuş ilk dönemde de kanamam olmuştu çok endişe etmiştim yine korku sardı acaba zorlandım diye mi oturma şeklinden mi lütfen bilen yorumlasın
Vitamin kullanıyorsanız o da büyük abdestiniz de kahverengi sümüksü şey yapabilir. Bende özellikle demir ilacından sonra çok oldu. Ama büyük abdestinizden mi emin değilseniz bir acile gidin riske atmayın 🙏🏻

Vitamin kullanıyorsanız o da büyük abdestiniz de kahverengi sümüksü şey yapabilir. Bende özellikle demir ilacından sonra çok oldu. Ama büyük abdestinizden mi emin değilseniz bir acile gidin riske atmayın 🙏🏻
Folik asit kullanıyorum demir ilacı bulantım daha geçmedi diye doktorum sonraki ay başlayalım dedi ama çok endişe ettim 😥 çok ufak bir damla devamı gelmedi inşallah daha gelmez devam ederse yarın gidebilirim anca 😞😞😞😞

Bunun ne için olduğuna dair kimse net bir şey diyemez o sebeple de olabilir ama olmayadabilir. Böyle durumlarda hastaneye gitmeniz gerekiyor

Belki başına gelen vardır diye yazdım zaten, net yanıt almayacağımı biliyorum 👍🏼
Başına gelen vardır illa ki ama o gelenin sebebi farklı sizinki farklı olabilir sizin için diyorum lekelenme ve kanama durumunda doktorlar gelmemiz gerektiğini söylüyorlar riske atmayın bence gidin görünün

Bende bi kere zorladığım için kan gelmişti çok korkmuştum nerden acaba vajinadan mı bebeğe mi bi şey oldu diye , sonra bi kaç kere daha tuvalete gittim gelen bi şey olmadı o zaman anladım kabızlıktan olduğunu. Sen tabikide bi doktora görün ama stres yapma

Canınızı sıkmak için demedim lütfen yanlış anlamayın böyle lekelenmeyi hamilelik boyunca yaşayanlar da var korkutmak istemem sizi belki hiç bir sıkıntı yoktur inşallah da öyledir ben sadece riske atmama taraftarıyım bu gibi durumlarda hemen hastaneye giderim onun için böyle bir fikir verdim 🩷🩷 insallah bidaha hiç olmaz

Bende bi kere zorladığım için kan gelmişti çok korkmuştum nerden acaba vajinadan mı bebeğe mi bi şey oldu diye , sonra bi kaç kere daha tuvalete gittim gelen bi şey olmadı o zaman anladım kabızlıktan olduğunu. Sen tabikide bi doktora görün ama stres yapma
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 İnşallah ondandır benimde ilk defa zorladım kendimi bir tek o geliyor aklıma devam ederse kesin gidicem

Back
X