- 27 Aralık 2015
- 267
- 247
- 33
- Konu Sahibi kuru
QMerhaba arkadaşlar. kadınlar klubunu iki yıldır sürekli takip ediyodum.daha çok yeni yeniyim uyelikte.size başıma gelenleri anlatayım. 3 yıldır evliyim.1 yıl çocuk olmayinca jinekologa gittim.bi kaç ay tedavi aşılama vs.denedik.daha sonra eşimin morfolojisinin %1 olduğunu ve mikroenjeksiyon dışında gebe kalamiycagim söylendi. neyse eşimle para biriktiriyoduk geçen ay tüp bebek için tedaviye basliycakken adetim 2 gün geçti ve ben umutsuz bi şekilde belki diyerek test yaptım inanamadım kanda baktırdım. size mutluluğumu gözyaşlarımı anlatamam.4.3 haftalık hamileyim.fakat 5 hafta oluca o lanet olası kahve leke geldi.çok korktum.iğne ce progestan kullandım hep yattım lekeler gunlerce devam etti.fakat dün sabaha karşı 5 gibi çok kötü bi sanciyla uyandım. 9 gibi doktorumun yanına gittim.kesem bozulmuş çok kötü kanamam oldu.kürtaj oldum.üzüntümü anlatamam.dünden bu yana hep ağlıyorum. mucizeyle gelen bebeğimin mutluluğunu sadece bi hafta yaşadım. o kahve lekelere tehlikeli arkadaşlar. Çok dikkatli olun.Allah yardımcınız olsun.benim yaşadigimi yaşamamaniz dileğiyle. meleklerinizi size bagislasin
Ya okuyunca kahroldum, çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha bu üzüntüyü yaşatmasın. Şakın isyan etme, vardır bir hayır. Bol bol dua et, ben de elimden geldiğince sana dua edicem. Allah bir kapıyı kapıyorsa çok daha hayırlı bir kapı açar. Tekrardan geçmiş olsun