- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi mervedilekince
-
Amin canım Allah hemimizin yavrularini korusun. Simdi doktordan ciktim cok ciddi bir sorun olmaz dedi yinede düşük tehlikesi diye tedbir aliriz dedi. Prolutan iğneyle progestan hap verdi. 1hafta sonra kontrol var. Inşallah hiç bişey olmaz
aynı şeyi ben de adetimden dört-beş gün önce yaşamıştım. kahverengi akıntı sonra da çok kanama daha sonra da bir iki gün kahverengi akıntı oldu. benimkisi yerleşme kanamasıymış. adet gününüz geçmiş bir test yapın. düşük öyle çok az kanamayla olmaz herhalde. benim de ilk hamileliğimde düşük tehlikem vardı önce birkaç gün kahverengi akıntı oldu. sonra ani başdönmesi, halsizlik kanama oldu ve bir ay kadar sürdü.merhaba benimde tam adet günümde kahverengi leke geldi ilk defa böyle bir şey oldu ve ilk gün kahverengi ikinci ve üçüncü gün kırmızı mı pembemi anlayamadım sonra bitti. benim adetim çok düzenlidir ve beş gün sürer ve bu zamana kadar da kahverengi lekem hiç olmadı. bebek düşünmeye başladık ve bu ay oldu. kahverengiden sonra kırmızı olduğunda düşük mü olmuş oluyor acaba korkular içindeyim endişeliyim bu durum benzerini yaşayanlar varsa yardımcı olabilirler mi rica etsem
aynı şeyi ben de adetimden dört-beş gün önce yaşamıştım. kahverengi akıntı sonra da çok kanama daha sonra da bir iki gün kahverengi akıntı oldu. benimkisi yerleşme kanamasıymış. adet gününüz geçmiş bir test yapın. düşük öyle çok az kanamayla olmaz herhalde. benim de ilk hamileliğimde düşük tehlikem vardı önce birkaç gün kahverengi akıntı oldu. sonra ani başdönmesi, halsizlik kanama oldu ve bir ay kadar sürdü.
inşallah hamilesinizdir.
Merhaba,Mrb arkadaslar kahverengi akintim basladi 4 gundurde devam ediyor hastaneye gittim doktorum bakti bebekte hic bise yok istorahat et kalkma yat dedi progestan verdi 200 mg bide daha guclu vitamin yazdi decavit diye bir ilac kafayi yicem 4 gundur akintim da devam ediyor ne yapacagimi bilemiyorum annemlere geldim kalkmiyorum yatiyorum onlar bana bakiyor deli olacam bebegime bisi olacak diye aklim cikiyor lavaboya gotmek istemiyorum arrik kahverengi leke gorecem diye offfdaranizda boyle bisi yasayan varmi yada boyle bisi duyan yardim edin lutfen dua edin bebegim icin nolur
Cok sevindim canim senin adina rabbim bebegine ve sana saglik versin hayirli sagliklibir swkilde kucaginaalmayi nasip etsin insallah. Benim lekelenmem hala dvam ediyr kafama takmayayim diorum ama her lavaboya gitigimde goruyorum lahverengi lekeleri psikolojim bozuldu resmen dusunmeyeyim diyorum ama ne yapacambilmiorum doktorumu aradim bugun cuma gunune kadar lekelenmen gecmezse gel dedi randevu aldim progestana devam ediyorum yatiyorum surekli dua et bana lutfenMerhaba,
çok geçmiş olsun. geçecek sen içini rahat tut benim gibi panik olma. bende yaklaşık 1 ay yattın. 5. haftam ile 9. hafta arasında kahverengi lekelenmelerim oldu. ilk gördüğümde çok panik oldum çok korktum. şükür iyi bir doktorum vardı. hep hayırlısını diledim sağlıklı ise yaşasın diye dualar ettim. benim rahmimde hematom yani kanamalı bir aln vardı ve bu bölge küçülürse tehlike geçer dedi. bebek gayet sağlıklıydı. ben 1 ay istirahat ettim bol su içtim. moralimi bozmamayı denedim. şimdi 11.Haftadayız şükrler olsun 1 haftadır olmuyor lekelenmelerim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin , hamileliğimiz güzelce sonunu görsün.
canını kesinlikle sıkma 12. haftaya kadar dinlen:)
Merhaba tekrardan,Cok sevindim canim senin adina rabbim bebegine ve sana saglik versin hayirli sagliklibir swkilde kucaginaalmayi nasip etsin insallah. Benim lekelenmem hala dvam ediyr kafama takmayayim diorum ama her lavaboya gitigimde goruyorum lahverengi lekeleri psikolojim bozuldu resmen dusunmeyeyim diyorum ama ne yapacambilmiorum doktorumu aradim bugun cuma gunune kadar lekelenmen gecmezse gel dedi randevu aldim progestana devam ediyorum yatiyorum surekli dua et bana lutfen
Amin canim guzel dileklerin icin cumartesi gunu kalbibatiyordu bebegimin ama doktora gittim simdi geldim atmiyor dedi cumaya kadar bekleyelim cuma gunude atmazsa kurtaj yapmak zorundayiz dedi cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorumMerhaba tekrardan,
benim tam 1 ay sürdü ve hamileliği boyunca sürenler var. ben hala progestan kullanıyorum. belki doktorun biraz dozunu arttırır. ben zaten doktorumu bile değiştirmiştim çok rahar biriydi şimdi şükür ilgili bir doktorum var:) Hreşeyin sğlıklısı olsun hem bebegin hemde senin için güzel olan olsun.sadece dinlen ve bol su iç ve zaten bilki sağlıklı ise bebegin kesinlikle seninle kalacaktır bunu unutma.bebeginin kalp atışlarını duydun mu? buda önemli doktorlar için.oda olumlu bir durum. senin için hayırlı olan olsun güzel olan
Amin canim guzel dileklerin icin cumartesi gunu kalbibatiyordu bebegimin ama doktora gittim simdi geldim atmiyor dedi cumaya kadar bekleyelim cuma gunude atmazsa kurtaj yapmak zorundayiz dedi cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum
merhaba canım bende senin durumdanım suan... bebegine bisey olmadı dimi insallah olmamıstır bilgi verir misinMrb arkadaslar kahverengi akintim basladi 4 gundurde devam ediyor hastaneye gittim doktorum bakti bebekte hic bise yok istorahat et kalkma yat dedi progestan verdi 200 mg bide daha guclu vitamin yazdi decavit diye bir ilac kafayi yicem 4 gundur akintim da devam ediyor ne yapacagimi bilemiyorum annemlere geldim kalkmiyorum yatiyorum onlar bana bakiyor deli olacam bebegime bisi olacak diye aklim cikiyor lavaboya gotmek istemiyorum arrik kahverengi leke gorecem diye offfdaranizda boyle bisi yasayan varmi yada boyle bisi duyan yardim edin lutfen dua edin bebegim icin nolur
toplam ne kadar sürdü lekelenmenizMerhaba,
çok geçmiş olsun. geçecek sen içini rahat tut benim gibi panik olma. bende yaklaşık 1 ay yattın. 5. haftam ile 9. hafta arasında kahverengi lekelenmelerim oldu. ilk gördüğümde çok panik oldum çok korktum. şükür iyi bir doktorum vardı. hep hayırlısını diledim sağlıklı ise yaşasın diye dualar ettim. benim rahmimde hematom yani kanamalı bir aln vardı ve bu bölge küçülürse tehlike geçer dedi. bebek gayet sağlıklıydı. ben 1 ay istirahat ettim bol su içtim. moralimi bozmamayı denedim. şimdi 11.Haftadayız şükrler olsun 1 haftadır olmuyor lekelenmelerim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin , hamileliğimiz güzelce sonunu görsün.
canını kesinlikle sıkma 12. haftaya kadar dinlen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?