Gebelikte kahverengi leke?!!

toplam ne kadar sürdü lekelenmeniz
MErhaba,
ilk lekelenmem 2 hafta boyunca hep oldu yani çok faza degildi, ara arada oldu. doktorum bana 7 gün boyunca hiç olmaması gerekir demişti. sonrasında işe tekrar başladım ve herşey yolunda derken aradan 1 ay geçtikten sonra tekrar lekelene oldu bu biraz yoğundu ve 6-7 gün sürdü. bunun nedenide bebek aşagıdaydı ve hafif zorlamalarda bile kanamam oluyordu. 5 hafta boyunca haftada bir defa igne oldum sonrasında şükür bitti. buda plesanta previa mı şüphesi getirdi şimdi 25. haftadayım şükür 15. hafta sonra artık yukarı çıktı ama yine dikkat ediyorum. sizede geçmiş olsun %40 hamilede görülen birşey miş. Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. sormak istediğin olursa herzaman yazabilrsin.

insallah böyle olumlu seyler duyunca mutlu oluyorum. Benim bi önceki kimyasaldı simdide aynı sey olmasından korkuyorum kahverengi lekelenme devam ediyor maalesef benimde adetim gecince sekiz gun sonra oldu ilk defa 4 gündürde devam ediyor bazen az geliyor bazen cok insallah sıkıntısız atlatırım önümüzdeki persembe gidicem doktora

çok ge
geçimiş olsun hiç üzülme bol su iç ve dinlen. progestan kullanıyorsundur. rahat olmalısın. panik olmak çok kötü

Kizlar 7+3um bendede kahverengi leke basladi bebek saglikli grunuyor ama cok korkuyorum yatiyorum evde insallahh brsey olmaz bebegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…