Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar 7+6 hamileyim kalp atisi duyulmadi vajinadan renkli ultrasyona baktilar negatif cikti ve yatis verip dusuk yaptittiracagz dediler suann cok kotuyum ilk hamileligimdi szce yatisa gciyim mi yoksa bir hafta daha bklim mi
1 hafta daha bekle.. bebegin sen8 zehirleme ihtimaline karsin kan testinede bakilsin nolur nolmaz ama 1 hafta daha bekle benceMerhabalar 7+6 hamileyim kalp atisi duyulmadi vajinadan renkli ultrasyona baktilar negatif cikti ve yatis verip dusuk yaptittiracagz dediler suann cok kotuyum ilk hamileligimdi szce yatisa gciyim mi yoksa bir hafta daha bklim mi
8.haftanin içindesin 1 hafta daha bekliycem de dr a çok örnek var böyle kürtaja çagripta bi kaç gun sonra kalp atişı oluşanOylede dr zehirlio ama oldurmez seni dedi cok korkuyorum dusmesi gerekio dedi dusuk de agir oluyormus acemiyim ilk bebegmdi herseydn korkuyorum suan
Kanaman varmıInsallah bi umut bir hafta daha bklicem suan agrim cok fazla vajinal ultrasyondan baktklari icin mi bilmiorm regl sancisi gbi agrim oluyo f
Kanama başlarsa dr a gidersin belkide düsuk başlar o zamana kadar bekle emin olana kadarKanama yok henuz hic olmadi
Canım bende aynı şeyi yaşadım. Kalp atışını duyamadım ama tek doktorla kalmadım. 4 doktor gezdim ben hepsi aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Başka bi doktora da git o da aynı şeyi söylerse ne kadar bekleyebilirim sorun olmadan diye sor. Ben 10. Haftaya kadar bekledim bi umut belki kalp atışı olur diye. Kürtaj olacapım gün yine baktılar yine kaşp atışı yoktu mecburen aldırdım. Ama beklemeseydim aklımda hep acaba kalp atışı olur muydı acele mi ettim diye bi şüphe olacaktı.Merhabalar 7+6 hamileyim kalp atisi duyulmadi vajinadan renkli ultrasyona baktilar negatif cikti ve yatis verip dusuk yaptittiracagz dediler suann cok kotuyum ilk hamileligimdi szce yatisa gciyim mi yoksa bir hafta daha bklim mi
Canım başka dpktora da git. Stres yapma bebek etkilenirYa cok kotuyum bulanti istivalim faln durdu kafayi yiycm ya dr kesn konustu cnku
Belki bu doktor duyamadı bilmiyorsun ki! Ümidini kaybetme ama herşeye de hazırla kendini. Bak 4 doktor gezdim diyorum sana. İlk doktor kürtaj dediği zaman bende yıkıldım seni çok iyi anlıyorum ağladım durduramadım kendimi. Ama elimize bişey geçmiyor. Verende alan da Allah. Yicek ekmeği yoktu demek ki. Sağlıklı olsaydı yaşardı zaten. Sen şimdi kendini toparla ve bir an önce başka iyi bir doktordan randevu al. Biran önce başka doktora da git. Eğer o da duyamazsa ben biraz beklemek istiyorum ne kadar bekleyebilirim diye sor. 9. 10. Haftada duyanlar da var. Ben 10. Haftaya kadar bekledim olmadı duyamadım inşallah sen duyarsın canımBebegn kalbi atmioki yinede etkilenr mi ki