Gebelikte kalp atisi izlenemedi

Bak eltiminde aynısı oldu sadece 1 tane doktor bekleyelim nolur nolmaz demiş 8 haftayı bitirirken duyulmuş kalbi bizim fıstığın şuan 6 yaşında :) sana umut olsun diye söylüyorum 1 doktorla kalma

Canim iki dktra gittim once fakulte sonra kadin dogm ewine ikiside kalp atisini duymadi dktrda net konustu Gercktn hic iyi hissetmiorm kndimi

Canim iki dktra gittim once fakulte sonra kadin dogm ewine ikiside kalp atisini duymadi dktrda net konustu Gercktn hic iyi hissetmiorm kndimi
içine kuşku düştü bikere anlıyoruz seni. ama emin olmak için git başka bi doktora daha. veya iki gün arayla kan tahlili yaptır. kan değerinde düşme varsa ozaman gerekeni yaptırırsın canım

Bana da gun verdiler 9 da kurtaj ilk gbeligimdi korkuyorm kurtaj acitiomu
merhaba canım Allah yardımcın olsun 3 ay önce bende yaşadım umut olsun diye yazıyorum ilk gebeliğimdi gelişimi 6,5 haftada kalmış kalp atışı hiç duyamadık..8. haftada kürtaj oldum. genel anestezi ile yapıyorlar hiçbirşey duymuyorsun hissetmiyorsun ağrın sızın bile olmuyor. yeterki umudunu kaybetme. 2 adet döneminden sonra yeniden nasip etti Allah.
yalnız imkanın varsa kanda pıhtılaşma denilen trombofili testi yaptır mutlaka benim sebebi o çıktı şimdi hergün karnımdan iğne vuruluyorum kan sulandırıcı.

Merhabalar 7+6 hamileyim kalp atisi duyulmadi vajinadan renkli ultrasyona baktilar negatif cikti ve yatis verip dusuk yaptittiracagz dediler suann cok kotuyum ilk hamileligimdi szce yatisa gciyim mi yoksa bir hafta daha bklim mi

CANIM seni öyle iyi anlıyorum ki birebir aynı şeyleri yaşadım 7. haftada duyulmadı ben bir umut bekledim bekledim o sesi duyucam diye fakat kendi sağlığımı dahada kötüleştirmekten başka bir yere varamadım 9. haftada kürtaja aldılar ( 2015 yılının 12. ayında )
sonrasında baya moralim inancım çöktü çok korktum fakat çabuk toplarladım ailemin sayesinde... çok düzenli folik asit kullandım ilk gebelikte kullanmamıştım (gebelikten önce başlamak lazımmış )şu an 15 haftalık hamileyim herşey çok iyi gidiyor ( kusmalar dışında :) )

zor günler geçirdim evt acı çektim ama önüne bakmak gerekiyor şimdi herşey yolunda inşallah herşey gönlünce olur canım
herşeyin hayırlısı

Çok geçmiş olsun. İkinci hamileliğinde coraspirin kullan ;) doktoruna sor o verecektir.

Arkadaslar merhaba,ben de. Carsamba dr gittim sat a gore 6+3 gebeligim kalp atisini duyamadik dr cumartesi gel iki gun sonra da duyamazsak sonlandirirz dedi.Bizde ertesi gun baska hekime gittik onun ultrason cihazina gore gebeligim 5+2 cikti ve dr ben bebegi zor goruyorum kalbi gormemiz daha zor bir hafta bekle dedi. İnsanin sinirleri bozuluyor.Kendi dr yarin gidicez sonlandiralim derse bekliycem yinede ama boyle olan var mi aranizda iki gunde ne degisir acil yardiminiza ihtiyacim var

Arkadaslar merhaba,ben de. Carsamba dr gittim sat a gore 6+3 gebeligim kalp atisini duyamadik dr cumartesi gel iki gun sonra da duyamazsak sonlandirirz dedi.Bizde ertesi gun baska hekime gittik onun ultrason cihazina gore gebeligim 5+2 cikti ve dr ben bebegi zor goruyorum kalbi gormemiz daha zor bir hafta bekle dedi. İnsanin sinirleri bozuluyor.Kendi dr yarin gidicez sonlandiralim derse bekliycem yinede ama boyle olan var mi aranizda iki gunde ne degisir acil yardiminiza ihtiyacim var
Tabi ki değişebilir sonlandıralım derse de bekleyin bazı doktorlar kürtaja ne kadar meraklı can bu sonuçta ya hemen kıyılır mı ?

Back
X