• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kan pıhtılaşma sorunu

Kızlar sonucuma bakar mısınız hiç birşey anlamıyorum çünkü bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama pıhtılaşma var mı yok mu anlamıyorum
merhaba benim de 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve ben de bu testi yaptırmak istiyorum ama maalesef ilk düşükte bakmıyorlar sanırım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

merhaba benim de 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve ben de bu testi yaptırmak istiyorum ama maalesef ilk düşükte bakmıyorlar sanırım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Merhaba. Geçmiş olsun, nasılsın? Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaAllah. En son hamileydin başka bir başlık altında benzer belirtilerden dolayı yazışmıştık biraz. Üzüldüm kaybına. Her şeyde bir hayr vardır. Benim de bir yakınım iki düşük sonrası üçüncü gebeliğinde test yaptırmıştı ve iğne kullanmıştı bunun için hamileliği boyunca. Sen de kötü düşünme lütfenn. Sağlıksız gebelikler sonlanıyor zaten. Sen iyi olmaya bak ve bir sonraki gebeliğine odaklan. Tekrarı yaşanmasın inşaAllah. Ve hamile kalabiliyorsun şükürler olsun ki. Soruna gelince tekrardan da özelde yapılır mı bilemiyorum. Doktorun özelde miydi?

Merhaba. Geçmiş olsun, nasılsın? Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaAllah. En son hamileydin başka bir başlık altında benzer belirtilerden dolayı yazışmıştık biraz. Üzüldüm kaybına. Her şeyde bir hayr vardır. Benim de bir yakınım iki düşük sonrası üçüncü gebeliğinde test yaptırmıştı ve iğne kullanmıştı bunun için hamileliği boyunca. Sen de kötü düşünme lütfenn. Sağlıksız gebelikler sonlanıyor zaten. Sen iyi olmaya bak ve bir sonraki gebeliğine odaklan. Tekrarı yaşanmasın inşaAllah. Ve hamile kalabiliyorsun şükürler olsun ki. Soruna gelince tekrardan da özelde yapılır mı bilemiyorum. Doktorun özelde miydi?
Merhaba, teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Allah’tan gelene tam teslimim sadece bu testi ikinci gebeliğimden önce yaptırmak isterdim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim benim kimyasalı saymazsak ilk gebeliğimdi ve etrafımdaki çoğu kişi ilk gebeliğinde düşük yaptı hatta nişanlıyken falan da birilerine üzülme ilk gebelik genelde böyle olur dediğimi hatırlıyorum. ben üzüldüm ama kendimi kahreder derecede değil sadece bundan sonrası için çok kaygılanıyorum. doktorum özeldeydi ama bu testler hastanede yapılamıyor sanırım.

Merhaba, teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Allah’tan gelene tam teslimim sadece bu testi ikinci gebeliğimden önce yaptırmak isterdim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim benim kimyasalı saymazsak ilk gebeliğimdi ve etrafımdaki çoğu kişi ilk gebeliğinde düşük yaptı hatta nişanlıyken falan da birilerine üzülme ilk gebelik genelde böyle olur dediğimi hatırlıyorum. ben üzüldüm ama kendimi kahreder derecede değil sadece bundan sonrası için çok kaygılanıyorum. doktorum özeldeydi ama bu testler hastanede yapılamıyor sanırım.
Kaygılanmamaya çalış çünkü streste etkiliyor gebe kalmayı ve sonrasını. Güzel düşün. Rabbim isteyenler olarak hepimize sağlıklı bir bebek, gebelik nasip etsin. 🤲❤️

Kaygılanmamaya çalış çünkü streste etkiliyor gebe kalmayı ve sonrasını. Güzel düşün. Rabbim isteyenler olarak hepimize sağlıklı bir bebek, gebelik nasip etsin. 🤲❤️
amin canım inşallah hayırla sağlıkla afiyetle olsun Allah bize güzel kapılar açsın, iyi ve ilgili doktorlarla karşılaştırsın

Merhaba , özel 2 düşük sonrası devlet 3 .düşük sonrası test yapıyor ancak insan yıpranıyor ben 2. kürtaj sonrası test yaptırdım.
Devlet hastanesi genetik bölüme gidip 2 düşük yaptım desenizde onlar kayıtları görmüyor .Benim ilk kürtajımı yapan doktorumda klinik takipliydim e nabızda kayıt yok 2.de özel hastaneye gidiyordum o yüzden o gözüküyor sadece .
keşke ilk kürtaj sonrası kan pıhtılaşma yaptırsaydım diye çok pişman oldum insan psikolojik olarak çok yıpranıyor keşke ilk kürtaj sonrası herkese detaylı araştırma yapılsa.

Merhaba , çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı gebe kalmak nasip olsun inşallah . Bende 2 kez kaybettim ve sonrasında testler yapıldı kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı . Şuan hamileyim ve çok şükür sağlıklı ilerliyor kan sulandırıcı kullanıyorum. Keşke bu testler daha önce yapılsaydı diye kendi kendime söylendiğim çok zaman oldu .Doktorlar normal karşılıyor sağlıksızdı diyor ama normal başlayıp sonra kalp durması bizler için yıkım oluyor. Ben önce kadın doğuma randevu aldım süreçlerimden bahsettim 3.düşük öncesi yapmıyoruz ama seni genetiğe yönlendireyim baksın dediler. Sonra genetik bölümünden randevu alıp gittim ve test yapıldı 45 gün sonra da sonucu çıktı. Genetik bölümü olan bir hastaneden randevu al kadın doğuma gitmeden de direk alınabiliyormuş ben sonradan öğrendim .

Bizde aynı sorunu yaşadık testi yapmıyorlar ilk düşük olduğu işin 3. Düşüğü görmek istiyorlar. Bulunduğumuz ilde özel laboratuvar vardı orda yaptırdık biz.

Back
X