Gebelikte kan pıhtılaşması

zeynep3465

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
68
22
8
26
Merhaba 7 haftalık hamileyim daha önce bir düşüğüm oldu. Dün kalp atışı duymak için hastaneye gittik hem vajinal muayene hemde ulturasonda kalp atışı almadık.sağlık ocağında ki hekimin kan pıhtılaşması olabilir test yaptır dedi ama kadın doğum uzmanı gerek duymadı. Hiç gebelik belirtim yok. Sizce tekrar gidip test istemeli miyim eğer kan pıhtılaşması gibi bir durumum varsa bu saatten sonra ilaçlar işe yarar mı?

Kan pihtilasmasi sorunlarinda bebegin kalp atisi duruyo Allah korusun. Kadin dogum doktoru neden gerek duymadi

Kan pihtilasmasi sorunlarinda bebegin kalp atisi duruyo Allah korusun. Kadin dogum doktoru neden gerek duymadi
Söylediğim halde keseyi gördük sorun yok gibi bir şeyler söyledi ama şuan yok beneğin kalp atışı 1 hafta sonra tekrar bakacaklar hala yoksa kürtaj yapacaklarmış

Söylediğim halde keseyi gördük sorun yok gibi bir şeyler söyledi ama şuan yok beneğin kalp atışı 1 hafta sonra tekrar bakacaklar hala yoksa kürtaj yapacaklarmış
Baska bi doktorun daha görüşünü alın bence. Belki baslatir hemen igneye kan sulandiriciya.

Baska bi doktorun daha görüşünü alın bence. Belki baslatir hemen igneye kan sulandiriciya.
Bu saatten sonra işe yarar mı hiç sanmıyorum gebelik planlanırken verilmesi lazımmış oda genetik testi iki düşükten önce maalesef yapılmıyor ne devlette ne özelde artık bu gebeliğimden de ümidimi kestim rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah

Merhaba, ilaç bu saatten sonra işe yarar mı bilmiyorum ama bebeğiniz sağlıklı değilse düşük yaptıktan sonra kan pıhtılaşması testini vermenizi tavsiye ederim.
Umarım sağlıklıdır, sizinledir

Aminn Rabbim seninde gonlune gore versin insaAllah

1 hafta beklememi söyledi doktor tekrar kalp atışına bakacaklar inşallah tutunur bana inşallah sağlıklıdır. Yapacağım ilk düşüğümde de istedim ama yapmadılar gerek duymadılar tekrarlayan düşüklerde bakıyorlar sadece daha önce böyle bir şey duymamıştım rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…