Gebelikte kanama acil yardim

kubikubii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
5
3
1
33
Kizlar merhaba 5+5 haftalik hamileyim. Dun cok az kanamam oldu normal oldugunu dusundum ama bugun artti. Doktora gittim igne ve ilac verdi. Ve 3cm kistim oldugunu soyledi. Bu kanama kistten kaynakli olabilir mi aranizda boyle bir durum yasayan varmi ben korkmaya basladim.

Kanamanın neden olduğunu sormadın mı ya da söylemedi mı ?

Hic korkma arkadasim ben de 5+6da yasamistim kanama. Mutlaka dinlen ve bol su tuket. Allahin izniyle hic birseycik olmaz yavruna sen dikkat ettigin surece. Benim de kistim var. Doktor o kistin gebelik ilerledikce kendiliginden yok olacagini soyledi.

Gebeliginiz saglikliysa zaten birsey olmayacaktir merak etmeyin. Bende 4+5 te inanilmaz yogun bir knama yasadim doktorum ultrasonda keseyi gormeyi beklemiyorken yerinde duruyordu ici kan dolmus dedi igne ve istirahat verdiler 3 gun sonra ne knama kaldi ne bisey kahverengi lekelenmeler 8. Haftaya kadar surdu ama cok sukur bebegim aaglikli su an hersey yolunda... kanama olmasin diye dua etme, saglikli bir gebeliktir insallah diye dua et. Saglikliysa bir sekilde seninle oluyor cunku... ama istirahat cok onemli... ben kac hafta tuvalete bile esimin yardimiyla gittim

Hic korkma arkadasim ben de 5+6da yasamistim kanama. Mutlaka dinlen ve bol su tuket. Allahin izniyle hic birseycik olmaz yavruna sen dikkat ettigin surece. Benim de kistim var. Doktor o kistin gebelik ilerledikce kendiliginden yok olacagini soyledi.
Cok içimi rahatlattınız cok tesekkür ederim :) ilk gebeliğim oldugu için cok tedirginim allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin

Bana da progestan ve proluton verdi bol ıstırahat önerdi. Simdi sizlerin yanıtlarını gordum cok mutlu oldum ıcım rahatladı. Allah herkese sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah

Bana da progestan ve proluton verdi bol ıstırahat önerdi. Simdi sizlerin yanıtlarını gordum cok mutlu oldum ıcım rahatladı. Allah herkese sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah
Proluton depot igne haftalik vurulan bir igne ben 2 gun arayla 3 tane oldum ayrica gunde 3 tane de progestan iciyordum hala kullaniyorum progestani. Ama cok sukur lekelerim felan bitti. Darisi basina oldun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…